Παραλύει η χώρα τη Τετάρτη

Γενική 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αύριο Τετάρτη με αποτέλεσμα να μείνουν κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ θα υπάρχουν προβλήματα και στις μετακινήσεις.

Τίποτα δεν θα λειτουργεί  και δεν θα… κουνιέται τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στη χώρα, καθώς θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία

από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Το αποτέλεσμα θα είναι να παραλύσει η χώρα, καθώς θα κλείσουν όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες. Ακόμα απεργούν δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί, ενώ απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι από τον χώρο της Υγείας. 

Παράλληλα προβλήματα θα υπάρξουν και στις μετακινήσεις, αφού λεωφορεία και τρόλεϊ θα εκτελούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ ο Προαστιακός σιδηρόδρομος θα κατεβάσει ρολά και το μετρό θα εκτελεί δρομολόγια έως τη Δουκίσσης Πλακεντίας. Τέλος και τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, αφού στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει στις 11 το πρωί συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και θα πραγματοποιήσουν πορεία. Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα