Παραλήρημα Μιχαλολιάκου: Πορνοβοσκοί της ενημέρωσης και χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

14:23 4/6/2014 - Πηγή: KoolNews

«Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας, με έχετε άδικα στις φυλακές. Είμαι αμετανόητος, εθνικιστής και χρυσαυγίτης και δεν θα με αλλάξετε». Με αυτή τη φράση, μεταξύ άλλων, απευθύνθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μαζί με Παππά και Λαγό μεταφέρθηκαν σήμερα στο κοινοβούλιο από τον Κορυδαλλό όπου είναι προφυλακισμένοι.

«Ντροπή σας ψευδοδημοκράτες, στήσατε σκευωρία εναντίον μας» είπε ο Ν.Μιχαλολιάκος και μίλησε για χάλκευση στοιχείων και κατηγορητήρια που κατασκευάστηκαν με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις. Ο Ν.Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι αν και αρχηγός του 3ου κόμματος οδηγήθηκε με χειροπέδες στη Βουλή και υποστήριξε ότι του έχουν απαγορευθεί ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα. «Ζούμε σε ένα κράτος εισαγγελέων» είπε.

Οι τρεις βουλευτές έφτασαν με τρία διαφορετικά οχήματα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα. Μόλις μπήκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κτήριο της Βουλής γύρω του έσπευσαν συγγενείς και υποστηρικτές του κόμματος που είχαν λάβει άδεια εισόδου. Μάλιστα του φώναξαν το σύνθημα: «Ακου αρχηγε και άκου του καλά, ξεφτίλισε το σύστημα για ακόμη μια φορά».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «χούντα Βενιζέλου και Σαμαρά» και στα Μέσα Ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «πορνοβοσκούς της ενημέρωσης». Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης για «να μας πάτε στο 2%, πήγαμε στο 10%» τόνισε ο Ν.Μιχαλολιάκος και ευχαρίστησε τους 500.000 Έλληνες που «σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά που φυλακίζει βουλευτές».

Σε ό,τι αφορά το κατηγορητήριο, παραδέχθηκε ότι έχει όπλο για την προσωπική του ασφάλεια, καθώς είναι στόχος τρομοκρατών, όπως φάνηκε από τη διπλή δολοφονία των μελών της ΧΑ έξω από τα γραφεία στο Νέο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε:

Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας, Με έχετε άδικα στις φυλακές. Είμαι αμετανόητος, εθνικιστής και χρυσαυγίτης και δεν θα με αλλάξετεΕιστε ένοχοι πολιτικής σκευωρίας, φτιάξατε κατηγορητήρια με βάση τις δημοσκοπήσειςΔεν την φοβάμαι την φυλακή, οι χειροπέδες που μου βάλατε είναι τίτλος τιμήςΨάχνατε για οπλοστάσιο, τι βρήκατε;Που είναι το μαύρο χρήμα που λέγατε;Δεν έχετε κάνει τίποτα για να βρείτε τους δολοφόνους Καπελώνη - ΦουντούληΓνώρισα τον Μπαλτάκο σαν μαθητής το 1973. Τον ξέρω καλύτερα από όλουςΠορνοβοσκοί, φυλλάδες της διαφθοράς, έδειξαν ψεύτικο καταστατικό της Χρυσής Αυγής.Το δημοψήφισμα έγινε πήρατε μαζί 31%, 2% λιγότερο από ό,τι ο Κωνσταντίνος.Φύγετε είστε ανεπιθύμητοι στον τόπο.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου, διερωτήθηκε: «Γιατί δεν το συζητάτε; Τι φοβάστε; Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα;», ενώ αποκάλυψε πως και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης «ήθελε επαφές» μαζί του.

Όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη και άφησε αιχμές για τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής. «Με κατηγορήσατε ότι έδωσα εντολή στον Πατέλη για να δώσει εντολή στον επόμενο για να δώσει εντολή στον μεθεπόμενο να σκοτωθεί ο Φύσσας. Δεν υπάρχει φυσική αυτουργία. Τιμωρούμαι γιατί είμαι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής», είπε.

Φωτογράφιση: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα