Eurovision: Το μουστάκι πάει τελικό – Αγάθωνας και Koza Mostra μέθυσαν την Ευρώπη

Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra έκαναν τους Ευρωπαίους να… μεθύσουν με το Alcohol is free και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Η ελληνική εμφάνιση

ήταν από τις καλύτερες του β’ ημιτελικού, με μια ερμηνεία γεμάτη ενέργεια, πάθος και ελληνική… μαγκιά. Η αλήθεια είναι πως μας παίδεψαν πολύ μέχρι να ακούσουμε το “Greece”, αλλά αυτό ήταν καλό για την ΕΡΤ που θα δει την τηλεθέαση -λογικά- να εκτοξεύεται.

Αυτό είναι το φιλμ του ημιτελικού της Πέμπτης, όπως τον σχολίασε ο Ινστρούκτορας.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε. Αργήσαμε να το γράψουμε γιατί κοιτούσαμε τα πόδια της παρουσιάστριας.

Ρουμανία. Κάποιος πρέπει να ήταν Αθήνα και να είδε τους Δαίμονες. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και άντε τον Πετράκη, τον είδαμε. Η Άννα, πού είναι;

Ο Εμίλ, του συγκροτήματος “Τακάσα”, είναι 95. Όχι “Ηκάσα”. Για όποιον τον ξέρει, ας τηλεφωνήσει για το Silver Alert και μετά ας ψηφίσει. Κατά τα άλλα, Ελβετοί είναι… Αν πετούσαν σοκολάτες στο κοινό, θα ενθουσίαζαν περισσότερο τον κόσμο.


Γεωργία. Χωρίς τσάπες και δρεπάνια. Απλά μία γυναίκα και ένας άνδρας στη σκηνή. Μπαλάντα. Ερωτευμένοι. Τέλεια. Να κάνουμε ένα τσιγάρο…

Ανδρικό ντουέτο, με Άντριαν και Μπλένταρ. Μην βιαστείτε οι ποδοσφαιρικοί. Δεν είναι ο Κόλα. Οι τυπάδες κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ της Αλβανίας. Και να τοι που ξεπηδούν από φωτιές. Ο Άντριαν ή ο Μπλένταρ, μάλιστα, μοιάζει με μουσάτη Νάνα Μούσχουρη.

Νορβηγία. “Σε ταϊζω με αγάπη” ονομάζεται το τραγούδι που έχει ξετρελάνει τον Φροίξο στο γραφείο. Το κομμάτι είναι πολύ καλό (διπλής ανάγνωσης). Δώσε αγάπη ρε Μάργκαρετ. Έρωτας. Πάρτε μια γεύση. Καλύτερη και από πίτσα μαργαρίτα η Νορβηγή.

Ένας δημοσιογράφος, που έχει ψώνιο με το τραγούδι, βρίσκεται ξαφνικά στη σκηνή για την Ουγγαρία. “ByeAlex” λέγεται το συγκρότημα, αλλά μην βιαστείτε δεν είναι αναφορά στον Άλεξ Φέργκιουσον. Πρέπει να έχει πολύ κρύο στο Μάλμο, αν κρίνουμε από την αμφίεση του δημοσιογράφου-στιχουργού-τραγουδιστή-στοχαστή-σκουφωτού.

Να και οι Αρμένιοι, “Ντόριανς” – χωρίς το Γκρέι. Μάλλον τους αρέσει πολύ ο Τζον Μπον Τζόβι, οι Aerosmith και τα φουλάρια!

Και μετά το τρίλεπτο πάρτι, έρχεται το Ισραήλ με μια μπαλάντα που την ερμηνεύει… Μισό λεπτό. Είναι η Ντέπυ Γκολεμά αυτή; Θα μπορούσε!

Και τώρα η σειρά του Αγάθωνα και των Koza Mostra… Κερνάνε αλκοόλ στην Ευρώπη. Ο ρεμπέτης, αυθεντικός μουστακαλής, με καράφλα και χαίτη, ξυπνάει μνήμες στις Σκανδιναβές, ενώ σε εκπληκτική κατάσταση είναι και οι Koza Mostra, με τις γάμπες τους να καθηλώνουν τα γυναικεία βλέμματα!

Οι Ισλανδοί μάλλον ήταν αναποφάσιστοι. Τους προέκυψε ο… Θορ, αλλά στην πορεία μπορεί και να το μετάνιωσαν. Ίσως να έπρεπε να στείλουν γυναίκα. Το ξανασκέφτηκαν και αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο, του έβαλαν αυτήν την περούκα.

Σειρά της Βουλγαρίας… Μετά το Eurotrance, ακούμε και Bulgarotrance. Το τραγούδι κάτι λέει για πρωταθλητές. Από που τα ξέρουν αυτά στη Βουλγαρία, ένας Θεός ξέρει.

Ο Τζιανλούκα από τη Μάλτα με το γιουκαλίλι… Του φωνάζουμε για παραγγελία, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Δεν είναι σερβιτόρος, απλά ένας χαρούμενος χιπστεράς.

Η Φινλανδή Κρίστα, τραγουδά Marry me, αλλά άνδρες cool. Δεν το λέει για εμάς, αλλά για τη γκόμενα της. Η Κρίστα είναι ντυμένη νυφούλα και διαμαρτύρεται για το γεγονός πως η χώρα της απαγορεύει το γάμο μεταξύ ομόφυλων. Κρίνοντας από την εμφάνισή της, θα θέλαμε πολύ να δούμε και τη γκόμενά της.

Hold me, με ελληνικό χρώμα από το Αζερμπαϊτζάν, αφού έχουν βάλει το χέρι τους οι Κοντόπουλος και Ευαγγελινός. Ο τραγουδιστής ξεχάστηκε στο solarium και το αποτέλεσμα ήταν να αρπάξει λίγο παραπάνω. Κατά τα άλλα, ερμηνεύει μια μπαλάντα. Το εύρημα του Φωκά ήταν ένας κύριος εγκλωβισμένος σε ένα διάφανο κουτί.

Τα Σκόπια έστειλαν τη Βασίλισσα των τσιγγάνων, μια 77χρονη κυρία, την Έσμα και έναν νεαρό, τον Λοζάνο, ταπεινό, κοινό θνητό. Βλέποντας την Έσμα, καταλάβαμε πως περίπου είναι τώρα η “σατανική Βάντα”, από τον Sport Billy.

Το Σαν Μαρίνο, με αρκετό θράσος, στέλνει και φέτος εκπρόσωπο, τη Βαλεντίνα. Με μια μπάλα στα χέρια της, βάζει σε σκέψεις πολλούς έλληνες αστρολόγους να δηλώσουν συμμετοχή στην επόμενη Eurovision.

Here we go τραγουδάνε οι Λετονοί και οι Backstreet Boys πρέπει να κλαίνε με λυγμούς, κάπου στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που αποσύρονται όλοι οι συνταξιούχοι!

Η Πίετρα, παρουσιάστρια του ημιτελικού φοράει μια ωραιότατη τουαλέτα-κουρτίνα με θέα τα καλίγραμμα, μαυρισμένα από solarium, πόδια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα