Παρ’ τον στον γάμο σου να σου πει & του χρόνου

Τι κι αν η σειρά “Glee” κατάφερε να απογειώσει τον Gotye και το “Somebody that I used to know” στις ΗΠΑ; Ο Βελγό-Αυστραλός καλλιτέχνης δεν το εκτίμησε πάρα πολύ.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Μπορεί όλοι να ξέρουμε, να έχουμε ακούσει και σιγοτραγουδήσει το “Somebody that I used to know” του Gotye, στην πέρα μεριά του Ατλαντικού το τραγούδι εκτοξεύτηκε μετά την διασκευή του στην τηλεοπτική σειρά-μιούζικαλ “Glee”. Ο ίδιος όμως φαίνεται να μην χάρηκε και τόσο πολύ με όλη αυτή την ιστορία.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, λοιπόν, ο κατά τα άλλα συμπαθής Gotye δήλωσε: “Έκαναν

μια πολύ πιστή και προσεγμένη δουλειά στην ενορχήστρωση αλλά στα φωνητικά υπήρχε αυτό το ποπ στιλ ερμηνείας του Glee, το απόλυτα συγχρονισμένο, ενώ τα ροκ στοιχεία του τραγουδιού δεν υπήρχαν πουθενά”. Σε άλλες δηλώσεις του, μάλιστα, χαρακτήρισε τη διασκευή “φτωχή και λάθος”.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως μετά την προβολή του επεισοδίου της σειράς – φαινόμενο το “Somebody that I used to know” σκαρφάλωσε στην κορυφή του Billboard 100 singles chart, ενώ ο Gotye εμφανίστηκε και στην εκπομπή Saturday Night Live ως ο τέταρτος Αυστραλός καλλιτέχνης με τραγούδι στην κορυφή του chart.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Glee και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα…

Διαβάστε ακόμα:

* What happened to My Wet Calvin

* Ο… ζωγράφος Kurt Cobain

* Νέοι Arctic Monkeys (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα