Παπαρίζου, Μπουλέ & Παπουτσάκη μαζί σε μιούζικαλ – Δες τις πρώτες φωτογραφίες από το Nine

Νέος δρόμος ανοίγεται για την Έλενα Παπαρίζου, με την ίδια να δηλώνει αποφασισμένη να κατακτήσει και το θεατρικό σανίδι!

Η τραγουδίστρια μοιάζει να διανύει την καλύτερή της περίοδο τόσο στα προσωπικά –αφού η σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη πάει από το καλό στο καλύτερο- όσο και στα επαγγελματικά της, αφού το ταλέντο της της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο νέο μιούζικαλ που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά

το… Nine!

Πρόκειται φυσικά για το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του 1982, μια εμπορική μεταγραφή του θρυλικού «8 ½» του Φεντερίκο Φελίνι, το οποίο έγινε διάσημο στην κινηματογραφική του εκδοχή, το 2009, που υπογράφει ο Ρομπ Μάρσαλ, με τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Μαριόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν και Τζούντι Ντεντς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία βασίστηκε στο βιβλίο «Nine» του Άντονι Κόπιτς και ο τίτλος παραμένει ο ίδιος σε όλες τις εκδοχές!

Το Pantheon Theatre και ο Γιάννης Κακλέας ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τον Οκτώβριο στο Αθηναϊκό κοινό μια… υπερπαραγωγή, με την Έλενα Παπαρίζου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Τάνια Τρύπη, τη Μάρω Κοντού και τον –μοναδικό άνδρα του καστ- Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η επίσημη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και οι πρώτες παρασκηνιακές φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους στους λογαριασμούς της Νάντιας, της Έλενας και της Κατερίνας σε Facebook και Instagram.

Αν κρίνουμε από το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους πάντως, το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό!

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Παπαρίζου, Μπουλέ & Παπουτσάκη μαζί σε μιούζικαλ – Δες τις πρώτες φωτογραφίες από το Nine appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα