Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-0 την Καλλονή στο Αγρίνιο και επέστρεψε στις νίκες. Σκόρερ ο Μαρτίνες στο 17', είχε δοκάρι ο Μορένο στο 83' ύστερα από φάση διαρκείας. Αυτογκόλ ο Τσαμπούρης στις καθυστερήσεις...

Τα «καναρίνια» ήθελαν στο παιχνίδι με την Καλλονή απεγνωσμένα το τρίποντο για να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από τις 14 Φεβρουαρίου, όπου ήταν και η τελευταία τους στο πρωτάθλημα στο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αγρινιώτες έφτασαν στους 46 βαθμούς, έπιασαν προσωρινά την Ξάνθη, η οποία στις 17:15 υποδέχεται

τον Εργοτέλη στα Πηγάδια.

Η τακτική των προπονητών

Ο Μάκης Χάβος επέλεξε για τον Παναιτωλικό το 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Μπρακάλι. Δεξιά ο Μπεχεράνο, αριστερά ο Γκαρσία και στο κέντρο της άμυνας ο Εντζεγκουέλε και ο Μαλεζάς. Μοναδικός ανασταλτικός μέσος ο Γοδόι. Πιο μπροστά του οι Φωτάκης και Μαρτίνες. Δεξιά ο Βιγιαφάνες, αριστερά ο Καπέλ και στην κορυφή της επίθεσης ο Άλβες.

Στην αντίπερα όχθη ο Βαγγέλης Βλάχος παρέταξε την Καλλονή με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Αλέξιτς. Δεξιά ο Τσαμπούρης, αριστερά ο Γιορέντε και στο κέντρο της άμυνας ο Αντέγιο και ο Αναστασιάδης. Στα χαφ οι Κεϊτά και Καλτσάς. Πιο μπροστά και δεξιά ο Ναβάρο, αριστερά ο Μανούσος και πίσω από τον Πετρόπουλο ο Λεοζίνιο.

Ευκαιρίες και γκολ

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το παιχνίδι είχε πάρει ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 4' ο Κεϊτά για λογαριασμό της Καλλονής επιχείρησε να ανοίξει το σκορ, με την μπάλα να περνάει άουτ και δύο λεπτά αργότερα ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μαρτίνες για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Ο MVP φέτος του Παναιτωλικού κατάφερε στο 17' να βρει δίχτυα. Συγκεκριμένα ο Μαρτίνες έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή και έφτασε με αυτή στα πόδια, ως το ύψος της μεγάλης περιοχής και την έστειλε με δυνατό σουτ στα δίχτυα της Καλλονής.

Δεν έβρισκε τον τρόπο να απειλήσει

Η Καλλονή ήταν πίσω στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Μπρακάλι, όμως δεν έβρισκε τους διαδρόμους και πέρα από τα άστοχα σουτ του Κεϊτά στο 51' και του Μίνγκα στο 76' δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός διαχειρίζονταν το προβάδισμα και έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 83' με τον Μορένο να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ Καλλονής. Τελικώς το δεύτερο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με αυτογκόλ του Τσαμπούρη.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κέβιν, Φωτάκης (62' Λαζάρ), Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (72' Μορένο).

ΑΕΛ Καλλονής: Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Ναβάρο (46' Αράς), Πετρόπουλος (74' Ξύδας).

The post Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής 2-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα