Παίκτης της Γιουβέντους είναι ο αντικαταστάτης του Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό [εικόνες]

Οι «πράσινοι» βρήκαν τον αντικαταστάτη του Μεχντί Αμπέιντ στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Θετική η Γιουβέντους για τον δανεισμό του παίκτη...

Οι κρούσεις του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, στη Νιουκάστλ για λογαριασμό του Μεχντί Αμπέιντ δεν βρήκαν ανταπόκριση καθώς ο Αλγερινός υπολογίζεται από τον τεχνικό των «ανθρακορύχων» Άλαν Πάρντιου, ο οποίος έχει σκοπό να του δώσει μια ευκαιρία.

Οι «πράσινοι» μετά την αρνητική εξέλιξη,

αυτή, στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας, όπως διαβάσατε χθες από το koolnews.gr, ήταν σε διαρκείς συζητήσεις με τον, αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης, κεντρικού χαφ, που θα αναπληρώσει τα κενά στη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Κουασίμ Μπάουι της Γιουβέντους είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού. Ο μέσος από την Λιβύη έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Αναστασίου, όταν ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδος, ήταν βοηθός του Βινκ στις ακαδημίες του Άγιαξ. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Γιουβέντους είναι θετική στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, όμως θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο, που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τον Κουασίμ Μπάουι:

The post Παίκτης της Γιουβέντους είναι ο αντικαταστάτης του Αμπέιντ στον Παναθηναϊκό [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα