Πάγκαλος: Τα κάγκελα της ΕΡΤ που καθόταν η Ραχήλ ήταν πολύ μυτερά

Με τον δικό του αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου ενώ δεν δίστασε να αστειευτεί για τις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ραχήλ Μακρή, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Πάγκαλος, αφού παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα αναφέρθηκε στην κ.Μακρή λέγοντας (χωρίς βέβαια να την κατονομάσει) «έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά», ενώ οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM αντέτειναν ότι τα κάγκελα δεν είναι τόσο λεπτά όσο ο πρώην βουλευτής πιστεύει.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια...», προσέθεσε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε και συνέχισε «καμιά δεκαριά μικρά παιδιά που τους έχουν γυρισμένη την πλάτη».

«Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση», είπε ο πρώην υπουργός και με αιχμηρό τρόπο παρατήρησε σχολιάζοντας σχετικές αναφορές: «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ...».

Ο κ. Πάγκαλος άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Αν.Ελ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε εξάλλου ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου».

Με αυτή τη συλλογιστική ο κ. Πάγκαλος είπε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μετεκλογικής σύμπραξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αν και σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «αν έχει λήξει το μνημόνιο μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει...».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα