Παύση πυρός ή ανακωχή στον πόλεμο με την ωραία Ελένη; Το σήριαλ Λάτσιου – Μενεγάκη καλά κρατεί

13:48 1/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Οριστική παύση πυρός ή μια… μικρή ανακωχή στον «πόλεμο των Ρόουζ»;

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φέρονται, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η «Espresso», να κατέβασαν προσωρινά τα ξίφη τους, καθώς κανένας από τους δύο δεν παρέστη χθες εναντίον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου αναμενόταν να συζητηθεί η αγωγή που είχε ασκήσει η παρουσιάστρια σε βάρος του πρώην συζύγου της.

Σε

ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ντέμης Ντάβαρη, διευκρινίζεται ότι οι δύο αντίδικες πλευρές δεν έδωσαν το «παρών» στο δικαστήριο, αλλά ούτε και εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους, με αποτέλεσμα να μη συζητηθεί η αγωγή-απάντηση στις νομικές κινήσεις του Γιάννη Λάτσιου που είχαν προηγηθεί.

Στην επίμαχη αγωγή η Ελένη Μενεγάκη επιχειρούσε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με τους οποίους εκείνος κάλυπτε όλα τα έξοδα της οικογένειάς τους, ενώ εκείνη προχωρούσε σε επενδύσεις αυξάνοντας την περιουσία της.

Εξωδικαστική λύση

Η εκατέρωθεν κίνηση να μην προσέλθουν στη συζήτηση της αγωγής ερμηνεύεται από ορισμένους και ως προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι για τη μοιρασία της περιουσίας μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού -που το τελευταίο διάστημα είχαν ανέβει επικίνδυνα- ενώ δεν θεωρείται απίθανη η προσπάθεια εξωδικαστικής επίλυσης των οικονομικών διαφορών τους.

Στις 18 Μαρτίου, η έδρα του Πρωτοδικείου που το Δεκέμβριο του 2013 είχε εκδικάσει την αγωγή του Γιάννη Λάτσιου σε βάρος της Ελένης Μενεγάκη, δικαίωσε εν μέρει τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1. Με την πολυσέλιδη τότε αγωγή του, ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 διεκδικούσε από την Ελένη Μενεγάκη το ήμισυ από την περιουσία της παρουσιάστρια που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Ειδικότερα, ζητούσε να του καταβληθεί το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ καθώς, όπως ιποστηρίζει, το χρονικό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ!

Το πινάκιο με το όνομα της παρουσιάστριας και του πρώην συζύγου της στην τακτική δικάσιμο

Πηγή-Φωτογραφίες: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα