Πάει για τεσσάρα το Avatar – Ακόμα τρεις ταινίες στα σκαριά

Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι οι πρωταγωνιστές του Avatar που είχε ταράξει τα νερά το 2009, Σαμ Γουόρθινγκτον και Ζόι Σαλτάνα θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη για τα γυρίσματα των τριών σίκουελ.«Ο Τζέικ Σάλι είναι ένας συνδυασμός πάθους, δύναμης, κοινής λογικής και ψυχικού σθένους και απαιτεί πολλά από έναν ηθοποιό» είπε ο Κάμερον σε δήλωση του ενώ συμπλήρωσε ότι ο Σαμ που τον ενσάρκωσε «προσέδωσε στο ρόλο ένα μείγμα ευαισθησίας και δύναμης» Όσον αφορά την Ζόι, ο Κάμερον είπε ότι «ενσωμάτωσε κάθε πτυχή του χαρακτήρα, όπως τον εμπνεύστηκα,

αποδίδοντας τη Νεϊτίρι σαν ένα εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα άγριο πλάσμα με απίστευτη σωματική διάπλαση». Και για τους παραπάνω λόγους ο Κάμερον είναι «κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος που επιστρέφουν και οι δυο πρωταγωνιστές μαζί μας στην Πανδώρα».

Πολλοί αναρωτήθηκαν πως ένας τόσο μεγάλος σκηνοθέτης και παραγωγός αποφάσισε να περιοριστεί σε ένα και μόνο όραμα του για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά ο ίδιος ο Κάμερον έσπευσε να διευκρινίσει ότι το συγκεκριμένο γεγονός τον καλύπτει σαν καλλιτέχνη. «Νομίζω ότι με τον κόσμο του “Avatar” μπορώ να πω ό,τι χρειάζεται να πω, όσον αφορά την κατάσταση του κόσμου και τι νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε για αυτό, με έναν τρόπο ψυχαγωγικό. Και ό,τι δεν μπορώ να πω με αυτό, μπορώ να το πω με τα ντοκιμαντέρ μου, τα οποία και θα συνεχίσω» είχε δηλώσει ο Κάμερον όταν ανακοίνωνε ότι θα κάνει τρεις ακόμη ταινίες με τους μπλε ιθαγενείς του ειδυλλιακού πλανήτη.

Ο Κάμερον επεξεργάζεται τα σενάρια με τους Τζος Φρίμαν, Ρικ Τζάφα, Αμάντα Σϊλβερ και Σέιν Σαλέρνο ενώ η πρώτη επιστροφή στον πλανήτη Πανδώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2016. Οι άλλες δύο ταινίες θα παρουσιαστούν μέσα σε δύο χρόνια αφού θα γυριστούν σχεδόν παράλληλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα