Όταν είσαι σε τσάμπα μπουφέ αυτός είναι ο σωστός τρόπος να γεμίσεις το πιάτο σου [βίντεο]

Το βασικότερο πράγμα στη ζωή είναι να μπορείς να μαθαίνεις πράγματα από το κάθε τι που σου παρουσιάζεται και το βιώνεις. Ο διδακτικός σκοπός δεν βρίσκεται εύκολα σε όλα. Υπάρχουν πράγματα που δεν σου προσφέρουν κάτι καινούργιο οπότε τα ξεπετάς στα γρήγορα.

Υπάρχουν όμως και αυτά, που μπορεί να τα έχεις ακούσει στο παρελθόν, μπορεί να τα έχεις σκεφτεί, αλλά κάθε φορά τα ξαναβλέπεις γιατί σου αρέσει το μήνυμα τους. Όπως αυτό το βίντεο που μας ήρθε από τον πιο απροσδόκητο πομπό.

Δεν έχουμε συνηθίσει τους σχιστομάτηδες να είναι τόσο παμφάγα όσο εμείς στη Δύση που καταναλώνουμε

αφειδώς σα να μην υπάρχει αύριο, οπότε ο Γιαπωνέζος που θα δείτε αξίζει ένα χειροκρότημα παραπάνω γι΄αυτό που έκανε. Μίλαμε για ένα από τα βασικά lifehacks για κάθε άνθρωπο. Μία από τις δέκα εντολές, αν ο Μωυσής ήταν ο Τζόι Τριμπιάνι.

Σίγουρα θα έχετε βρεθεί σε μια περίσταση που ακολουθείται από δεξίωση και υπάρχει μπουφές. Εταιρικό πάρτι, γάμος, γενέθλια, δεξίωση με τον πρέσβη, κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Και ενώ θέλετε να τα τσακίσετε όλα, συγκρατείστε για να μην δώσετε άσχημη εντύπωση. Όμως αυτός ο τύπος δεν έχει κανένα θέμα να γεμίσει το πιάτο του ως απάνω και... να το αφήσει για να πάρει την πιατέλα μαζί του που έχει μεγαλύτερο χώρο και περισσότερο φαγητό.

The post Όταν είσαι σε τσάμπα μπουφέ αυτός είναι ο σωστός τρόπος να γεμίσεις το πιάτο σου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα