Οριστικό ρήγμα Μεγάρου Μαξίμου-Σπύρου Σαγιά – Ποιος είναι ο «συνεργάσιμος» αντικαταστάτης του

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό, μια φορά διαφώνησε με τους κυβερνητικούς χειρισμούς ο μέχρι πρότινος γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Σπύρος Σαγιάς, διαφώνησε και δεύτερη, την τρίτη πλέον κάηκε.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο κύριος Σαγιάς είχε διαφωνήσει σφόδρα με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει σε δημοψήφισμα, με τις

πληροφορίες τότε να κάνουν λόγο ακόμα και για παραίτησή του. Τότε, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα, αλλά ο κύριος Σαγιάς επί μέρες δεν είχε εμφανιστεί στο Μαξίμου.

Το ρήγμα μεταξύ Τσίπρα και Σαγιά επιβεβαιώθηκε πλέον με την απομάκρυνσή του από το κυβερνητικό σχήμα και την αντικατάστασή του από τον κύριο Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος είχε την ίδια θέση κατά τη διάρκεια της θητείας της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Γνωστός δικηγόρος, συνεργάτης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, αλλά και άλλοτε μέλος του τομέα δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Καλογήρου θεωρήθηκε ως ιδανικός αντικαταστάτης του κυρίου Σαγιά στον κρίσιμο τομέα της προώθησης και διευκόλυνσης του νομοθετικού έργου.

Όσο για τον Σπύρο Σαγιά; Επιστρέφει στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί μετά το οκτάμηνο της παραμονής του στα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου.

The post Οριστικό ρήγμα Μεγάρου Μαξίμου-Σπύρου Σαγιά – Ποιος είναι ο «συνεργάσιμος» αντικαταστάτης του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα