Ώρα για σινεμά! Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας [βίντεο]

Με τον χειμώνα να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, το σινεμά έχει γίνει από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Ενημερώσου για τις νέες αφίξεις στην έβδομη τέχνη και επέλεξε την ταινία που σου κάνει «κλικ» για αυτή την εβδομάδα.

Δίδυμοι Θρύλοι

Ο Τομ Χάρντι συναγωνίζεται τον… εαυτό του, ερμηνεύοντας τον Ρέτζι, αλλά και τον δίδυμο αδελφό του Ρόνι Κρέι, βασιλιάδες του εγκλήματος στο Λονδίνο του ’50 και του ’60. Ο βραβευμένος με Όσκαρ

σεναρίου για το «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» και σκηνοθέτης του νεονουάρ «Ανοιχτοί Λογαριασμοί», Μπράιαν Χέλγκελαντ, φιλοδοξεί να υπογράψει ένα ακόμη σκοτεινό γκανγκστερικό θρίλερ.

Μυστική Λέσχη

Ο Πάμπλο Λαραΐν στρέφει τα βέλη του στη διεφθαρμένη ιστορία της καθολικής εκκλησίας. Εμπνευσμένη από αληθινά περιστατικά και με μια αισθητική φτηνού ντοκιμαντέρ, η «Μυστική Λέσχη» εκτυλίσσεται σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό της λατινοαμερικάνικης χώρας, όπου μια ομάδα ιερωμένων που έχουν κατηγορηθεί για διάφορα εγκλήματα –από παιδεραστία έως πολιτική υποστήριξη στο δικτάτορα Πινοσέτ– ζουν απομονωμένοι σε έναν ξενώνα.

Μέχρι που στο χωριό καταφθάνει ένας άστεγος, ο οποίος αρχίζει να κατηγορεί δημόσια έναν παπά για κακοποίηση, αναγκάζοντας τις εκκλησιαστικές αρχές να επέμβουν.

Μαργκερίτ

Η Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς αποτελεί ακόμη και σήμερα μια από τις μυθικές μορφές της όπερας, αφού είναι γενικότερα γνωστή ως η χειρότερη ερμηνεύτρια που έχει γνωρίσει το είδος στους τέσσερις αιώνες της ιστορίας του. Η ιστορία της Αμερικανίδας κοσμικής των ’20s που πίστευε ότι έχει τα προσόντα να γίνει οπερατική ντίβα της εποχής μεταφέρεται στην οθόνη από τον Ξαβιέ Ζιανολί.

Η Γαλλίδα σταρ Κατρίν Φρο ερμηνεύει τη φαντασμένη αστή που προσπαθεί να οργανώσει την παρθενική της παράσταση μπροστά στο κοινό.

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η ταινία

Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση.

Μου λείπεις ήδη

Η Μίλι και η Τζες ήταν κολλητές από τότε που θυμούνται τους εαυτούς τους. Έχουν μοιραστεί τα πάντα: μυστικά, ρούχα, γέλια, ουσίες, φίλους… και τώρα προσπαθούν να συνηθίσουν στην ενήλικη ζωή.

Η Μίλι έχει μια απαιτητική δουλειά και ζει με την οικογένειά της σε ένα όμορφο σπίτι, ενώ η Τζες ζει με τον φίλο της σε ένα πλωτό σπίτι στο Λονδίνο. Η φιλία τους μοιάζει ακλόνητη ώσπου η Τζες συναντά δυσκολίες στο να αποκτήσει το δικό της παιδί και η Μίλι ανακαλύπτει ότι είναι άρρωστη.

The post Ώρα για σινεμά! Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα