«Οπλοστάσιο» το σπίτι του εφοπλιστή στη Βούλα – Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική

Τουλάχιστον είκοσι πυροβόλα όπλα, εξήντα μαχαίρια και άλλα σημαντικά ευρήματα εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι φυγόδικου εφοπλιστή στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στην έρευνα που διενεργείται σε έπαυλη φυγόδικου, στην περιοχή της Βούλας Αττικής, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:

· Επτά (7) πυροβόλα όπλα,

για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,

· δεκατρία (13) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,

· εξήντα (60) μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,

· δέκα (10) διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και

· δύο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ενώ στα ίχνη του εφοπλιστή έφτασαν οι αρχές μετά από κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα.

Στην έρευνα συμμετέχει και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που διερευνά εκτός των άλλων και τον τρόπο που έχουν εκδοθεί οι άδειες για τα όπλα.

Την ίδια ώρα, παράλληλη έρευνα διενεργείται και σε δεύτερο σπίτι του επιχειρηματία στο Παλαιό Φάληρο.

Ο επιχειρηματίας είναι φυγόδικος στην υπόθεση του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, (ο οποίος είναι προφυλακισμένος), για τα δάνεια της τράπεζας FBB.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα