Ομολογία σοκ από τον 13χρονο στο Στρέφι- Τα παιδιά με φίλησαν και τα πέταξα στο κανάλι

09:38 4/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Άναυδοι έμειναν οι αξιωματικοί της αστυνομίας ακούγοντας τον 13χρονο που ομολόγησε τη δολοφονία των δύο ανήλικων ανηψιών του στο Στρέφι Ηλείας να περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στην επαίσχυντη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα δύο άτυχα αγοράκια, μόλις συνάντησαν τον θείο τους στο σημείο που έμελε να γίνει ο υγρός τους τάφος, έτρεξαν με χαρά, τον αγκάλισαν και του έδωσαν από ένα φιλί. Εκείνος όμως, έτσι ξαφνικά, τα έσπρωξε και τα έριξε στο αρδευτικό κανάλι που βρίσκεται στο χωριό. Μάλιστα τα δύο αγοράκια, στην αρχή πίστεψαν

ότι πρόκειται για παιχνίδι.

«Με φίλησαν, με αγκάλιασαν κι εγώ τα πέταξα στο κανάλι», φέρεται να είπε ο 13χρονος στην ομολογία του και παραδέχθηκε ότι το έκανε από ζήλεια.

Παιδί χωρισμένων γονιών, τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στα σπίτια των αδελφών του, μιας και στο δικό του σπίτι δεν υπήρχε θέση για εκείνον. Πρώτα ήταν στη Ζάκυνθο και ύστερα στο Στρέφι Ηλείας, ενώ οι γονείς του έμεναν στην Κω. Συμπτωματικά μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ο πατέρας του βρισκόταν στο Στρέφι για να δει την κόρη του και τα εγγόνια του.

Ήταν εκείνος μάλιστα που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ρωτά το γιο του τι συμβαίνει, μέχρι που του εκμυστηρεύτηκε το θανάσιμο μυστικό του. Ο πατέρας όμως και παππούς των παιδιών δεν αποκάλυψε το παραμικρό στην αστυνομία και μάλιστα μαζί με τον γιο του βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα