Ολυμπιακός: Το διπλό στο Ζέεφελντ και το 4-2-3-1

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε τις πρώτες του δοκιμές, με το 4-2-3-1 να είναι η βάση που χρησιμοποίησε...

Συμπεράσματα βέβαια από αυτό το διπλό δεν μπορούσαν να βγουν. Η πρόθεση του Μάρκο Σίλβα ήταν περισσότερο να γνωρίσει κάπως τους παίκτες του από κοντά παρά να δοκιμάσει κάποια πράγματα σε ό, τι αφορά τη νέα χρονιά που έρχεται. Σαφώς και το ρόστερ αυτό που βρίσκεται στην Αυστρία δεν είναι απολύτως ολοκληρωμένο και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αυτό που θα πορευθεί

ο Ολυμπιακός την επόμενη χρονιά, καθώς υπάρχουν κενά, όπως στα ακραία μπακ.

Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν με ζέσταμα. Συνέχισαν με ασκήσεις – τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια ο Μάρκο Σίλβα τους χώρισε σε δύο γκρουπ, για δίτερμα, ελεύθερο χωρίς περιορισμούς για να διαπιστώσει ο Πορτογάλος σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του.

Το πρώτο γκουπ ήταν οι μπλε, σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Χουτεσιώτης, δεξιά ο Καραμάνος, αριστερά ο Τσανδάρης και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Σιόβα. Στα χαφ ήταν οι Λάτσι και Γιαταμπαρέ. Πιο μπροστά και δεξιά ο Γιαννιώτας, αριστερά ο Κολοβός και πίσω από τον Πουλίδο ο Φουστέρ.

Στο δεύτερο γκρουπ που ήταν οι πορτοκαλί το 4-2-3-1 είχε τους εξής ποδοσφαιριστές. Κάτω από τα δοκάρια ο Γιαννιώτης. Δεξια ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουάκου, Αυλωνίτης και Βούρος στο κέντρο της άμυνας και αμυντικά χαφ ήταν οι Ζντέλαρ και Μπουχαλάκης. Πιο μπροστά και δεξιά ο Ολαιτάν, αριστερά ο Φορτούνης και πίσω από τον Χάρα ο Τσόρι.

The post Ολυμπιακός: Το διπλό στο Ζέεφελντ και το 4-2-3-1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα