Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ερνάνι, στόπερ και κεντρικό χαφ!

13:25 5/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στη Σίβασπορ την οποία κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Πάρντο, ωστόσο σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα μετεγγραφικά. Το σήριαλ με τον Ερνάνι συνεχίζεται, κεντρικός αμυντικός δεν έχει αποκτηθεί ακόμα και οι μέρες περνούν, ενώ προστίθεται και άλλη μια μετεγγραφή στον χώρο της μεσαίας γραμμής...

Ο Ερνάνι είναι ο «εκλεκτός»

του Μάρκο Σίλβα και κατ' επέκταση του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού. Ο ίδιος, ο παίκτης έχει κολακευτεί με την ιδέα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις και καλές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που γοήτευσε τον Πορτογάλο ακραίο μεσοεπιθετικό. Το θέμα είναι να τα βρει και ο Ολυμπιακός με την Πόρτο. Οι «δράκοι» επιμένουν να ζητούν 7 εκατ ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά θέλουν να κατεβάσουν κάπως την τιμή του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, η θέση που χρειάζεται άμεση ενίσχυση είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας. Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν από το KoolNews.gr, αναζητά έναν αμυντικό ηγέτη, που θα μπορεί να καθοδηγήσει την άμυνα. Ο Κάρλος Σαμπράνο, που ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού θα παραμείνει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έτσι στον Ολυμπιακό έχουν στραφεί στην περίπτωση του Άλβαρες Μπαλάντα. Ο Κολομβιανός είναι μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού, με καταπληκτικά προσόντα, χαρακτηριστικά και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών μπορεί να ηγηθεί της άμυνας του Ολυμπιακού.

Η περίπτωση του 22χρονου, μόνο εύκολη δεν είναι. Η Ρίβερ Πλέιτ έχει εκτιμήσει το ταλέντο του, ξέρει πως αργά, ή γρήγορα θα τον πουλήσει και κοιτάει να βγάλει κάποιο σημαντικό κέρδος. Συγκεκριμένα, οι «εκατομμυριούχοι» φέρεται να ζητούν 5 εκατ ευρώ για να τον πουλήσουν και δεν αποκλείεται να ζητήσουν να μπει και ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ολυμπιακός θα το παλέψει και ελπίζει η Ρίβερ να φανεί... συνεργάσιμη.

Για το κέντρο της άμυνας έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα, όπως για παράδειγμα αυτό του Ρόμαρικ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος». Ο 23χρονος Ιβοριανός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαστιά και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Στο βιογραφικό του έχει πλούσια καριέρα, καθώς έχει... κολλήσει ένσημα στην Ισπανία και είναι μια περίπτωση με ενδιαφέρον.

Τις τελευταίες ώρες, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, έχει προκύψει πως θέλουν να αποκτήσουν και έναν κεντρικό μέσο. Με δεδομένο ότι ο Παϊτίμ Κασάμι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς δεν θα συμμετάσχει στα πρώτα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και τον Μανιάτη που έρχεται από τραυματισμό, η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, μοιάζει σωστή και στον Ολυμπιακό το όνομα που πρωτοστατεί στη λίστα είναι του μέσου της Σαμπντόρια, Νέναντ Κρίστισιτς.

The post Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ερνάνι, στόπερ και κεντρικό χαφ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα