Ολυμπιακός: Οι τελευταίες κινήσεις του Σίλβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Τις τελευταίες τους κινήσεις σε ό, τι αφορά τις μετεγγραφές προσπαθούν να κάνουν στον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να «κλείσουν» το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και Δευτέρα 22, 23 και 24 Αυγούστου...

Ουσιαστικά ο Μάρκο Σίλβα ψάχνεται για τρεις θέσεις .Η πρώτη είναι στο κέντρο της άμυνας, η δεύτερη στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και η τρίτη θα είναι στην επίθεση με

τον Πορτογάλο να θέλει άλλον έναν σέντερ φορ, παρά την, μέχρι πρότινος, καλή παρουσία του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στα φιλικά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Ας δούμε όμως ένα, ένα τα δεδομένα για τις θέσεις που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί.

Κέντρο της άμυνας

Είναι η θέση που πονάει ο Ολυμπιακός από πέρυσι τα Χριστούγεννα όταν ο Αμπιντάλ αποφάσισε να αποχωρήσει και ο Βίτορ Περέιρα έβγαλε τη χρονιά με τον Φελίπε Σαντάνα, δανεικό από τη Σάλκε, όμως ο υψηλόσωμος αμυντικός πέρασε και δεν ακούμπησε. Οδεύουμε προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα δεν έχουν εχουν αποκτήσει κάποιον αμυντικό. Για αρκετές μέρες «έπαιζε» του Μπαλάντα, όμως οι απαιτήσεις της Ρίβερ είναι πολύ υψηλές. Επίσης τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό ακούστηκε το όνομα του Λόλο της Ρασίνγκ, ενώ συν τοις άλλοις και όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει με την Σίβασπορ για τον ντα Κόστα. Πάντως το βέβαιο είναι ότι ο Σίλβα ψάχνει αμυντικό, που θα χτίσει πάνω του όλο το αμυντικό παιχνίδι, δηλαδή το νέο πρόσωπο που θα έρθει θα αναλάβει παράλληλα τον ρόλο του συντονιστή στην άμυνα και ίσως προχωρήσουν σε δύο αποκτήσεις κεντρικών αμυντικών.

Στην αριστερή πλευρά

Άλλη μια θέση που ο Σίλβα θέλει επειγόντως ενίσχυση είναι στα αριστερά. Δεξιά απόκτησε τον Πάρντο από την Μπράγκα και στην αριστερή πλευρά έχει μια λύση έτοιμη από... Πορτογαλία μεριά αυτή του Σέμπα και οποιαδήποτε στιγμή δεχτεί τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα, ωστόσο στον Ολυμπιακό θέλουν να ρίξουν μια ματιά και σε πιο ποιοτικές περιπτώσεις. Τις τελευταίες ώρες η Άρσεναλ εμφανίζεται να θέλει τον Ρομπέρτο και μάλιστα πέρα από τα χρήματα, φαίνεται ότι δίνουν και τον Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός, δεν υπολογίζεται από τον Βενγκέρ. Πρόπερσι είχε δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, πέρυσι στο δεύτερο μισό δόθηκε δανεικός στη Βιγιαρεάλ, όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βενγκέρ, ο οποίος, πλέον, θέλει να τον «ξεφορτωθεί» από το ρόστερ.

Επίθεση

Η μετεγγραφή ενός επιθετικού δεν είναι επιτακτική, απλώς ο Σίλβα θα ήθελε να έχει ακόμη έναν. Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αναμένεται να είναι βασικός. Τα πρώτα του δείγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν θετικά και επίσης υπάρχουν οι Χάρα και Πουλίδο. Το πλάνο, πάντως, του Ολυμπιακού είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο για την πρωτιά στην Ελλάδα και να φανεί περισσότερο ανταγωνιστικός στην Ευρώπη.

The post Ολυμπιακός: Οι τελευταίες κινήσεις του Σίλβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα