Όλα τα γκολ και τα παραλειπόμενα της 13ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ [βίντεο]

Η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θα ανήκει στο παρελθόν σήμερα το βράδυ μετά τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι πέραν λίγων εξαιρέσεων το θέαμα ήταν φτωχό.

Ξεκινώντας από το Σάββατο έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η ισοπαλία του Απόλλων Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό 1-1 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μάρκους Μπεργκ και ισοφαρίστηκαν απο τον Θανάση Παντελιάδη. Οι παίκτες της εκ Σμύρνης προερχόμενης ομάδας έδειξαν πάθος και πήραν την ισοπαλία από την ομάδα του «τριφυλλιού» που προβλημάτισε για ακόμη μία φορά.

Παίζοντας με δέκα παίκτες

ο Ατρόμητος από το 42' πήρε την ισοπαλία 1-1 από τον Πλατανιά στην Κρήτη. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Νταβίντ Τόρες, όμως ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Με τον Ντε Μπλάσις να σκοράρει μόλις στα 49', ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού, αποτέλεσμα που τον εδραιώνει στην πρώτη πεντάδα. Δύο δοκάρια η ομάδα του Αγρινίου ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι.

Με δύο πανέμορφα τέρματα του Χοσέ Μαρία Κάσες ο Πανθρακικός έφυγε με την ισοπαλία από το Κλεάνθης Βικελίδης 2-2, αφήνοντας τον Άρη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς να έχει επιτύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Βέροια αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε και κέρδισε με 4-3 τον Λεβαδειακό σε ένα πλούσιο σε δράση αγώνα, επιστρέφοντας στην νίκες μετά από δέκα αγωνιστικές.

Λεβαδειακός και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν πόντο σε ένα ματς που έδειχνε αρκετά υποσχόμενο στο πρώτο μέρος, αλλά μετατράπηκε σε... σούπα στην επανάληψη αφού δεν προσέφεραν καμία άξια σχολιασμού φάση.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη με τους φιλοξενούμενους να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα αφού εσφαλμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ κανονικό γκολ που πέτυχαν οι «Ακρίτες» στο 90' με τον Σολτάνι. Έχασε πέναλτι ο Πανιώνιος ενώ η Ξάνθη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 59' λόγω αποβολής του Κάλβο με δεύτερη κίτρινη.

Τέλος, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 του Εργοτέλη στο Φάληρο, χάρη σε τέρματα των Τζόελ Κάμπελ (3'), Ολαϊτάν (45+2') και Ντομίνγκες. Τρείς εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Γιάννης Μανιάτης, που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα