Οκτώ μικρές παρθένες διηγούνται πόσο πούλησαν τον ακριβότερο «θησαυρό» τους [εικόνες]

Η παρθενία δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανότητα η οποία κοστολογείται. Δεν χρειάζεται ούτε να διαβάσει και να μορφωθεί κανείς για να είναι παρθένος, για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι γεννιούνται έτσι.

Οι γυναίκες που ακολουθούν, ήθελαν απεγνωσμένα χρήματα και το πίστευαν πως είχαν μόνο και ένα προσόν που θα τους τα προσέφερε εύκολα και γρήγορα: την παρθενιά τους. Έτσι, αποφάσισαν να… δημοπρατηθούν και υπήρξαν κάποιοι που πλήρωσαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να πάνε μαζί τους.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Catarina Migliorini

Το 2012, η μαθήτρια από την Βραζιλία πούλησε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια, αφού πρώτα την έβγαλε σε δημοπρασία στο διαδίκτυο.

Ένας άνδρας με το όνομα Νάτσου και καταγωγή από την Ιαπωνία, κατάφερε να κερδίσει δύο Αμερικανούς και έναν Ινδό που ήθελαν να βγουν με την κοπέλα. Η ίδια υποστήριζε πως δεν είναι πόρνη και θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να χτίσει σπίτια στις φτωχές οικογένειες που ζουν στη γειτονιά της.

Rosie Reid

Το 2004, η 18χρονη από το Λονδίνο «πούλησε» το σώμα της σε έναν 44χρονο μηχανικό που είχε πάρει διαζύγιο και πλήρωσε 8.400 λίρες. Ήταν η πρώτη φορά που πήγε με άνδρα.

Ωστόσο, η νεαρή είχε ήδη λεσβιακές εμπειρίες και επίσημη σχέση με μια κοπέλα, η οποία στεκόταν έξω από την πόρτα του δωματίου, στο οποίο η φίλη της έκανε σεξ. Οι δύο κοπέλες δεν σταμάτησαν να κλαίνε την επόμενη μέρα…

Graciela Yataco

Το 2005, το 18χρονο μοντέλο από το Περού ήθελε να πληρώσει τα φάρμακα της μητέρας της και να βοηθήσει τον μικρό της αδερφό. Έτσι αποφάσισε να δημοπρατήσει την παρθενιά της για αρκετό καιρό και τελικά κατάφερε να κερδίσει 1.300.000 δολάρια.

Natalie Dylan

Το 2008, η 22χρονη πήρε το εξωφρενικό ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων αφού έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο σόου του Howard Stern. Η νεαρή ήθελε να κερδίσει χρήματα για να πληρώσει το μάστερ της.

Alina Percea

Το 2009, η 18χρονη από την Ρουμανία έβγαλε σε δημοπρασία το σώμα της για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου. Τελικά πήρε 8.800 λίρες από έναν 45χρονο Ιταλό. Ο άνδρας πλήρωσε επίσης και τα εισιτήρια της, για να πάει στη Βενετία προκειμένου να κάνουν σεξ. Μάλιστα, η 18χρονη πήγε και σε δύο γιατρούς πριν τη… μεγάλη μέρα για να αποδείξει πως είναι παρθένα.

Raffaella Fico

Το 2009, το 20χρονο μοντέλο και σταρ του Big Brother της Ιταλίας, έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της για να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρώμη και να πληρώσει τα μαθήματα υποκριτικής. Η 20χρονη… κατέβασε το παντελόνι της για 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια είχε δηλώσει πριν την δημοπρασία: «Και να μην μου αρέσει ο άνδρας, αμέσως μετά θα πιω ένα ποτήρι κρασί και θα τα ξεχάσω όλα».

Cathy Cobblerson

Το 2004, η 24χρονη από το Τέξας έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της στο ebay και έπιασε τα 100.000 δολάρια. Τελικά, η δημοπρασία αποσύρθηκε κατά πάσα πιθανότητα επειδή η ίδια έκανε δημοπρασία και σε άλλον διαδικτυακό ιστότοπο κερδίζοντας περισσότερα.

Unigirl

Το 2010, η φτωχή μαθήτρια από την Νέα Ζηλανδία έβγαλε σε δημοπρασία τον εαυτό της με το ψευδώνυμο «Unigirl», για να πληρώσει τα δίδακτρα στο πανεπιστήμιο. Η ίδια κατάφερε να πάρει 32,000 δολάρια, λέγοντας πως το ποσό «είναι πολύ μακριά από εκείνο που είχε ονειρευτεί» ενώ ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη δημοπρασία.

The post Οκτώ μικρές παρθένες διηγούνται πόσο πούλησαν τον ακριβότερο «θησαυρό» τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
μικρές παρθένες
Τυχαία Θέματα