Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: 22χρονος σκότωσε τη μάνα του επειδή τον «χώρισε» από τον καβγά με τον αδερφό του

13:41 9/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αγρίνιο.

Ένας 22χρονος από το χωριό Παραβόλα επιτέθηκε με το κουζινομάχαιρο στον 18χρονο αδερφό του και στη συνέχεια σκότωσε την 44χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με το protothema.gr, αφορμή για το περιστατικό στάθηκε ο καβγάς του νεαρού με τον αδερφό του.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις επτά το απόγευμα της Δευτέρας όταν οι γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι της οικογένειας. Ο 22χρονος

μητροκτόνος τσακωνόταν με τον 18χρονο αδερφό του και η μητέρα τους μπήκε ως «πυροσβέστης» να ηρεμήσει τα δύο αγόρια της, μιας και από το σπίτι έλειπε ο σύζυγος της.

Η 44χρονη μητέρα κατάφερε να χωρίσει τα δύο αδέρφια από την μεταξύ τους πάλη αλλά ο 22χρονος πήρε το μήκους 28 πόντων κουζινομάχαιρο και όρμιξε στον αδερφό του και στη συνέχεια στη μάνα του.

Αφού λοιπόν ο δράστης όρμησε στον αδερφό του με το μαχαίρι, τον τραυμάτισε ελαφριά στην ωμοπλάτη, στην συνέχεια όρμησε στην μητέρα του, δίνοντάς της, τρία θανάσιμα χτυπήματα στην κοιλιά. Το φονικό έγινε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας όπου η άτυχη 44χρονη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα.

Μετά από το έγκλημα ο 22χρονος δράστης έφυγε γρήγορα από το σπίτι και περιπλανιόταν με το φονικό όπλο μέσα στο χωριό, ενώ η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον αναζητούσε.

The post Οικογενειακή τραγωδία στο Αγρίνιο: 22χρονος σκότωσε τη μάνα του επειδή τον «χώρισε» από τον καβγά με τον αδερφό του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακή, Αγρίνιο, 22χρονος,oikogeneiaki, agrinio, 22chronos