Οι βομβιστές της Βοστόνης εκτέλεσαν τον αστυνομικό στο ΜΙΤ

Σε σύνδεση της βομβιστικής επίθεσης στην Βοστόνη με την δολοφονία αστυνομικού στο ΜΙΤ έχει προχωρήσει πλέον η Αστυνομία μετά την αιματηρή καταδίωξη που έγινε γύρω από το Πανεπιστήμιο, κατά την οποία μάλιστα σκοτώθηκε και ο ένας από τους βασικούς υπόπτους της τραγωδίας στον Μαραθώνιο.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail ο αστυνομικός σκοτώθηκε σε μία από τις εκρήξεις που έγιναν κατά την καταδίωξη στην οποία οι ύποπτοι πέταξαν εκρηκτικά.

Οι ύποπτοι μάλιστα δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν. Ο νεκρός ύποπτος είναι ο Μάικ Μουλουγκέτα (Mike Mulugeta) και ο έτερος που καταζητείται είναι ο Σάνιλ Τράιπαθ (Sunil Tripath). Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί σε μία περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξή του.

Όπως εξήγησε ο ειδικός πράκτορας και επικεφαλής των ερευνών του FBI, Ρίτσαρντ Ντελόριε ο δεύτερος ύποπτος θεωρείται ότι είναι αυτός, που τοποθέτησε την τσάντα με τα εκρηκτικά που εξερράγη στο σημείο του τερματισμού του μαραθωνίου. Όπως είπε, οι δύο ύποπτοι «φαίνεται να πηγαίνουν μαζί στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου». Οι φωτογραφίες τους έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του FBI και οι αρχές εργάζονται για να βελτιώσουν την μάλλον κακή ποιότητα των φωτογραφιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα