Οι stars (μας) βάζουν τα γυαλιά

Και δεν μιλάμε μεταφορικά. Απλά μεγάλα ονόματα της showbiz φόρεσαν τα γυαλιά της L.A. Eyeworks και πόζαραν για το βιβλίο του Greg Gorman.

O φωτογράφος Greg Gorman συνεργάζεται με την L.A. Eyeworks, δημιουργώντας ένα ασπρόμαυρο φωτογραφικό βιβλίο γεμάτο celebrities να ποζάρουν φορώντας τα stylish γυαλιά του label. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του “Framed: Greg Gorman for l.a. Eyeworks” θα δούμε τους Sharon Stone, Jodie Foster, John

Waters, Iman, Pierce Brosnan και  Frank Zappa μαζί με την Patricia Hearst και τον αμφιλεγόμενο τραγουδιστή cabaret, John Sex. Συμμετέχουν επίσης ο Paul Reubens, ο James Woods και άλλοι. Τι λέει όμως ο ίδιος ο φωτογράφος που είχε την τύχη από το 1982, να απαθανατίσει με το φακό του πάνω από 150 διάσημα πρόσωπα για τις καμπάνιες του label;

“Με προσέγγισαν προκειμένου να καταφέρω όλες αυτές τις stylish διασημότητες να φωτογραφηθούν για το 9ο βιβλίο του οίκου- και το πιο σημαντικό να τους πείσω να το κάνουν δωρεάν. Η εταιρεία μου έδωσε το ελεύθερο στο δημιουργικό κομμάτι και μου επέτρεψε να φωτογραφίσω μία τεράστια γκάμα ηθοποιών, τραγουδιστών, ακόμη και drag queens. Δεν εμπίπτουν σε συγκεκριμένα standards όλα τα πρόσωπα της φωτογράφισης. Μπορεί μεν να φωτογραφίζεις ένα θρυλικό πρόσωπο αλλά δεν σημαίνει ότι βγάζεις και μία θρυλική φωτογραφία”.

Όσο για το σχεδιαστικό δίδυμο των Barbara McReynolds και Gai Gherardi, που βρίσκεται πίσω από την l.a. Eyeworks, είπε σχετικά: “Πιο πολύ μας ενδιαφέρει το εξωτικό, το ανατρεπτικό, το εξωφρενικό, το επαναστατικό, το ιδιοσυγκρασιακό, το χρωματιστό και το μη λογοκριμένο παρά καθεαυτού οι celebrities”, λέει .

Το βιβλίο πωλείται στην τιμή των 50 δολαρίων μέσω του  l.a. Eyeworks online και στα ομώνυμα καταστήματα του brand στο Los Angeles.

Πηγή: stylista.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Οι Simpsons (είναι) της μόδας

* Η art πλευρά του τζάκετ

* Όχι και τόσο κλασσικό All Star

* Στο studio του Terry Richardson

Keywords
Τυχαία Θέματα