Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones όπως δεν τους έχεις ξαναδεί vol.1 [εικόνες]

14:12 7/6/2014 - Πηγή: KoolNews

Στη σειρά άλλοι υποδύονται ήρωες που συμμαχούν, άλλοι που είναι φίλοι και άλλοι που είναι θανάσιμοι εχθροί και θέλουν να δουν ο ένας τον άλλον να πεθαίνει. Κάποιοι μάλιστα το κατάφεραν αυτό (ναι, για σένα λέμε παλιοβρώμα Σερσέι και γι΄αυτόν τον γενειοφόρο διάβολο, τον Τάιγουιν) .

Όλα αυτά όμως είναι ρόλοι και τίποτα περισσότερο (τι; τι εννοείς ότι είναι ρόλοι; Δεν υπάρχει το Γουέστερος και το Μπράαβος και όλα τ΄άλλα; Σα να μου λες ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Τι; Ούτε Άγιος Βασίλης υπάρχει;). Γιατί στην πραγματικότητα και πίσω από τις κάμερες τα παιδιά, φίλοι κι εχθροί περνούν

χρόνο μαζί, βγαίνουν διασκεδάζουν και φωτογραφίζονται για το Instagram τους. Σε προειδοποιούμε θα κολλήσεις με την Εμίλια Κλαρκ και τη Λένα Χίντι!

Εδώ η Σερσέι βγάζει τα μάτια του Όμπεριν για δεύτερη φορά, τώρα χωρίς μεσάζοντες a.k.a. The Mountain

Ο Όμπεριν τις έχει γοητεύσει όλες. Η Σάνσα κοιμάται στον ώμο του. Καλά η Σάνσα κοιμάται γενικώς, και όρθια και ξαπλωτή. Όχι, περίμενε...Αυτό μέχρι το επεισόδιο 8.

Εδώ η πιο ωραία γυναίκα παγκοσμίως, η Εμίλια Κλαρκ και δεξιά της η τρίτη πιο ωραία (δεύτερη η Σερσέι ρε), Νάταλι Ντόρμερ.

Η πολύ παρέα με την Σερσέι σε έχει τυφλώσει ρε Όμπεριν (see what i did there...τυφλώσει, Σερσέι, ο Όμπεριν πέθανε, πρώτα του έβγαλε τα μάτια ο Κλιγκέιν...; Όχι;)

Σαμ, Καλίσι και Θίον...Στη σειρά δεν υπάρχει κοινή τους σκηνή και εκτός κάνουν και παρεόνι

Η μία δηλωμένη πόρνη, η άλλη το παίζει κυρία, αλλά είναι όπως το λέει ο Οικονομόπουλος πουτ*** στην ψυχήηηηη

Σάνσα εσύ; Εδώ η Σόφι Τέρνερ μας βουλώνει το στόμα. Κάνε μια turn ρε Turner να σε δούμε

Η Φέαρλι, οι δολοφονημένοι Ρομπ και Κέιτλιν Σταρκ, ο Θίον και η Ντενέρις. Πολλά πάρε-δώσε ο Θίον με την Ντάνι και δεν μου αρέσουν.

Χαχαχα, πολύ καλό έχω κι εγώ ένα με τον Τάιγουιν. Είπε πως σε αγαπάει Τίριον...Αχαχαχααχα να ΄σαι καλά ρε Ρομπ με έκανες και γέλασα

Πόση ομορφιά να χωρέσει σε μια φώτο. Χάρινγκτον κοντά τα χέρια από την Εμίλια γιατί θα σε στείλω στο Τείχος. Τι εκεί είσαι; Ε, θα σε στείλω να συναντήσεις τον Μανς μόνος σου.

Blus Brothers φάση ο Θίον με τον Ρομπ

40 βαθμοί λιώνει το κορμί και Μπριέν, Σερσέι, Όμπεριν, Λόρας και η Ελάρια που κρύβεται κάτω από τις μπούκλες σε «απάτητα» βότσαλα που θα έλεγε και η Τατιάνα

Dj Χόντορ in the mix και η Αρία-Μέιζι Γουίλς το απολαμβάνει

Η Μπριέν ετοιμάζεται για το Μουντιάλ και ο Πέτρος ο Πασχάλης που είναι και πανκ τη φωτογραφίζει

Παλικάρι από τα λίγα η Άρια. Αλλά και πάλι...Σάνσα εσύ;

Το epicness αυτής της φώτο ξεπερνάει το 1000. Μαζί τον φάγατε (τον Όμπεριν)

Keywords
Τυχαία Θέματα