Οι πραγματικοί λόγοι που η Γερμανού φεύγει από τον ΑΝΤ1

Παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτε, οι πληροφορίες μας λένε ότι η Ναταλία Γερμανού είναι παρελθόν για τον ΑΝΤ1. Και οι δύο πλευρές δείχνουν πως δεν θα επιθυμούσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η Ναταλία έχει διαμαρτυρηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν για την ελλειμματική στήριξη της εκπομπής. Είχε αποδεχθεί την κατάσταση του φτωχού studio, για επίπεδο ΑΝΤ1.

lang="el-GR" >Αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν η παρουσιάστρια είχε εκφράσει τα παράπονά της, τόσο σε επίπεδο καλεσμένων, όσο και στον προγραμματισμό της ώρας έναρξης της εκπομπής, χωρίς ποτέ να λάβει μια σαφή απάντηση. Η ομάδα που την υποστήριζε ήταν μικρή και σπάνια κατόρθωνε να ικανοποιήσει τις σκέψεις της για την εκπομπή. Συνήθως αυτό αφορούσε τα πρόσωπα που “συνόδευαν” τους βασικούς καλεσμένους, όπου συνήθως η παραγωγή δεν έφερνε τους ανθρώπους που πραγματικά είχαν να πουν κάτι ουσιώδες για τον καλεσμένο. Επίσης, η εκπομπή άλλαζε σχεδόν κάθε εβδομάδα ώρα έναρξης.

Από την άλλη ο ΑΝΤ1, δεν δείχνει να καίγεται, γιατί παρότι τα νούμερα της Ναταλίας ήταν καλά, δεν είδε να κάνει τη διαφορά στην τηλεθέαση. Σύμφωνα με πηγές μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό, η τηλεθέαση δεν ήταν αυτό που έφερε την ψύχρα στις σχέσεις τους, αλλά της καταλογίζουν διαρκή “γκρίνια”, σε μόνιμη βάση προς την παραγωγή, αλλά και τους υπεύθυνους του σταθμού. Για αυτό άλλωστε, δεν την έβαλαν και στον προγραμματισμό για την αρχή της σεζόν, πιστεύοντας ότι η ίδια θα πάρει την απόφαση να φύγει.

Η Γερμανού έχει αυτή τη στιγμή, ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και είναι η ίδια που θα αποφασίσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο toratora.gr

The post Οι πραγματικοί λόγοι που η Γερμανού φεύγει από τον ΑΝΤ1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > KoolNews
Γερμανού, ΑΝΤ1,germanou, ant1