Οι νικητές της TV το 2014!

Το πρώτο τηλεοπτικό τρίμηνο του 2014 έχει ολοκληρωθεί και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους νικητές της μικρής οθόνης. Σε ένα πλούσιο-σχετικά με άλλες χρονιές- τηλεοπτικό τοπίο, οι κερδισμένοι θα έλεγε κανείς ότι μετριούνται στα δάχτυλα… του ενός χεριού!

Θα ξεκινήσουμε από την βασίλισσα της μικρής οθόνης, Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια όχι μόνο σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης, αφού η εκπομπή «Ελένη» διανύει την καλύτερη χρονιά της, αλλά ετοιμάζεται να

ζήσει για τέταρτη φορά το ωραιότερο θαύμα στη ζωή μιας γυναίκας. Σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του ερωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αν και η τηλεοπτική χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, αποδεικνύουν ότι επάξια συγκαταλέγονται στους μαχητές και τελικά νικητές της χρονιάς. Το δίδυμο κατάφερε να ξανασκαρφαλώσει στο πιο υψηλό βάθρο της Nielsen με την εκπομπή τους, «Το πρωινό», και να αποδείξει στους νεοεισαχθέντες Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά… ότι ο παλιός είναι αλλιώς!

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Καραβάτου Γιώργος Λιάγκας & Φαίη Σκορδά Φώτης Σεργουλόπουλος & Μαρία Μπακοδήμου

Αν η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο, τότε φέτος έχει σερβιριστεί στην Κατερίνα Καραβάτου. Η Κατερίνα, αφού πέρασε πέρσι μία δύσκολη χρονιά ως συμπαρουσιάστρια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, φέτος πηγαίνοντας στο «Ε» μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, «Στα καλά καθούμενα», έφερε τα πάνω-κάτω στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με συνοπτικές διαδικασίες να βγάλει νοκ-άουτ τον Alpha και την εκπομπή του ξανθού πουλέν της Κάντζας!

Για το τέλος, αφήσαμε τους αγαπημένους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου. Οι παρουσιαστές κατάφεραν μέσα στο χλωμό τοπίο του Star, να ξεχωρίσουν και να διατηρήσουν σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους, «FM Live».

The post Οι νικητές της TV το 2014! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα