Οι «Μικρές Ιστορίες Φόνων» στη Φυλακή Γυναικών Ελαιώνα Θήβας

Την Τρίτη 10 Μαρτίου, η παράσταση «Μικρές Ιστορίες Φόνων» θα παρουσιαστεί στο κατάστημα κράτησης γυναικών Ελαιώνα Θήβας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το τμήμα κοινωνικής υπηρεσίας του καταστήματος Ελαιώνα για την ψυχαγωγία των έγκλειστων γυναικών.

Επίσης στον Πολυχώρο Vault (Μελενίκου 26, Βοτανικός, μπροστά από την Αθηναίδα) θα συγκεντρώνονται καθημερινά (19:00 – 23:00) είδη για τις τρέχουσες ανάγκες των άπορων έγκλειστων γυναικών, τα οποία θα μεταφερθούν με φορτηγό στο κατάστημα κράτησης γυναικών Ελαιώνα Θήβας την ημέρα της παράστασης.

Η υπόθεση του έργου

αφορά στην κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, που καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.

Πέντε ιστορίες, όπου ο ρόλος του θύτη και του θύματος ανατρέπεται συνεχώς, ενώ το μόνο ξεκάθαρο είναι τα εγκλήματα της κοινωνίας απέναντι τους. Πέντε ιστορίες γεμάτες χαμένα όνειρα, χαμένα πάθη, χαμένες ζωές. Καθώς οι ιστορίες ξετυλίγονται, το reality αγριεύει με ζωντανό κοινό τους ίδιους τους θεατές.

The post Οι «Μικρές Ιστορίες Φόνων» στη Φυλακή Γυναικών Ελαιώνα Θήβας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα