Οι έξυπνοι συνδυασμοί είναι οι λέξεις-κλειδιά για το στυλ σου το φετινό φθινόπωρο

Μετά από μερικά χρόνια που η στενή γραμμή στα ρούχα ήταν must στην ανδρική ένδυση, από φέτος μπαίνουν και τα φαρδιά ρούχα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να εκτοπίζουν τα στενά.

Παλτά, καπαρντίνες, δερμάτινα μπουφάν και ζακέτες με γούνινη επένδυση είναι αυτά που θα φοράς πάνω από τη μπλούζα και όχι απαραιτήτως μόνα. Τα φουλάρια και τα κασκόλ-κουβέρτες όπως αυτή της Louis Vuitton στην πρώτη φωτογραφία θα αναδείξουν περαιτέρω το στυλ σου.

Τα

μπλέηζερ που σου έχουμε ξαναπροτείνει είναι μια καλή λύση όταν από κάτω φοράς πουλόβερ με ελαφριά μάλλινη επένδυση μιλιταριστικού σχεδίου και για το κάτω μέρος του σώματος κοτλέ παντελόνι.

Το ζιβάγκο φέτος το φθινόπωρο θα αποκαταστήσει την κακή του φήμη, αρκεί να μην το φοράς ξεκούδουνο. Με ένα γαλάζιο πουκάμισο από πάνω κι από κάτω κοτλέ παντελόνι θα του προσδώσουν μια άλλη αξία.

Μια άλλη καλή επιλογή είναι τα navy πουλόβερ συνδυασμένα με τζιν και με φουλάρι. Στις φωτογραφίες ακολουθούν ορισμένοι συνδυασμοί που αν τους επιλέξεις είναι σίγουρο ότι θα κάνεις θραύση και μια εξαρετική πρόταση για επίσημο υπόδημα. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα