Οι εννέα πολυαναμενόμες ταινίες τρόμου του 2013 [εικόνες]

Το σινεφίλ κοινό περιμένει με αγωνία εδώ και καιρό νέες ταινίες τρόμου. Οι τελευταίες παραγωγές δεν ικανοποίησαν τους λάτρεις των ταινιών τρόμου, καθώς ήταν κλασικές χολυγουντιανές συνταγές.

Η τύχη, όμως, φαίνεται πως χαμογέλασε στους οπαδούς των ταινιών τρόμου, καθώς, μέχρι το τέλος του 2013, έρχονται πολλές νέες παραγωγές. Όπως αναφέρουν οι πρώτες κριτικές, πρόκειται για εξαιρετικές δουλειές που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη.

Αυτή είναι συλλογή με τις κορυφαίες ταινίες τρόμου που θα προβληθούν στη μεγάλη οθόνη μέχρι τα τέλη του 2013:

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ > Conjuring

Ο Τζέιμς Βαν (ο σκηνοθέτης του «Saw», του «Insidious 1& 2», του «Sinister) έχει ξεκινήσει ήδη να πλουτίζει το μύθο του. Ο νέος μετρ των ταινιών τρόμου -θεωρείται από πολλούς η βελτιωμένη έκδοση του Τζον Κάρπεντερ- επιστρέφει με ένα νέο θρίλερ, το «Conjuring». Η ταινία διαδραματίζεται στην Αμερικανική επαρχία το 1970, όταν ένα ζευγάρι δαιμονολόγων καλείται να βοηθήσει μια πολύτεκνη οικογένεια, η οποία ανακαλύπτει ότι δέχεται επιθέσεις από μία μεταφυσική οντότητα. Οπτικά εφέ, ένα μουσικό παιχνίδι, μία στοιχειωμένη κούκλα με ρόλο- κλειδί, ένας σκληρός εξορκισμός και ανατριχιαστική ατμόσφαιρα συνθέτουν το παζλ του άκρως επιτυχημένου θρίλερ. Όσοι αγάπησαν το Insidious και το Sinister, πρέπει οπωσδήποτε να το δουν. Κατά προτίμηση στον κινηματογράφο. Ραντεβού, λοιπόν, στις 26 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα