Οι δηλώσεις των τεσσάρων μονομάχων – Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Ενωτικοί παρουσιάστηκαν στις δηλώσεις τους οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας την ανάγκη να παραμείνει ενωμένη η παράταξη.

Οι δηλώσεις των 4 υποψηφίων

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας ψήφισε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, λίγο πριν τις 10 το πρωί μη παραλείποντας να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα στη Νέα Δημοκρατία.

Αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν, κρατάμε τα καλά και προχωράμε μπροστά. Θέλουμε μια νέα ΝΔ που να συνομιλεί με την κοινωνία», τόνισε.

Από τη μεριά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στην Κηφισιά, λίγα λεπτά μετά τις 11, δηλώνοντας: «Η Νέα Δημοκρατία θα βγει ανανεωμένη και ενωμένη από την εκλογική διαδικασία».

«θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και ισχυροί για τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που θα πάρει σύντομα τις τύχες της χώρας στα χέρια της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ψήφισε σε εκλογικό κέντρο του Περιστερίου λίγο πριν τις 11 το πρωί.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το βράδυ δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι γιατί ο μεγάλος νικητής είναι η Νέα Δημοκρατία».

Ο Κώστας Καραμανλής και η άρνησή του να κάνει δηλώσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ψήφισε το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη, στο παλαιό κτήριο του Δήμου μαζί με την σύζυγό του Νατάσσα και αποχώρησε δίχως να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Αντώνης Σαμαράς: «Να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανίκανη και αδίστακτη κυβέρνηση»

Καταπέλτης ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να τονίσει πως αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή είναι το «να μπει ένα τέλος σε αυτή την ανίκανη και αδίστακτη κυβέρνηση» και πως η δύναμη της ΝΔ δεν είναι άλλη από την… ενότητα.

The post Οι δηλώσεις των τεσσάρων μονομάχων – Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Επίθεση Σαμαρά,– epithesi samara