Οι Αναλώσιμοι επιστρέφουν για μια τελευταία βόλτα και τα διαλύουν όλα [trailer]

Αυτό τον Αύγουστο η γνώριμη μας πλέον και αγαπημένη παρέα φουσκωτών επιστρέφει για μια τελευταία αποστολή, καθώς όπως είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες ο Σιλβέστερ Σταλόνε στις επόμενες ταινίες που θα γίνουν κεντρικοί πρωταγωνιστές δεν θα είναι όσοι συμμετείχαν στις δύο πρώτες.

Κι αυτό γιατί οι χαρακτήρες που υποδύονται έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν, οπότε σε αυτό το Expendables 3: The Last Ride βλέπουμε το πέρασμα από τους παλιούς στους νέους. Στο νέο trailer ο Μπάρνι, ο Λι και όλοι οι άλλοι δίνουν μια τελευταία παράσταση απέναντι

σε έναν ανελέητο κακό, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν φίλοι και συνίδρυσαν τους Αναλώσιμους, που τους αναγκάζει να διαλύσουν ολόκληρη την πόλη. Για να τον αντιμετωπίσει ο Μπάρνι θα επιστρατεύσει μια νέα ομάδα, νεώτερη, με γνώσεις τεχνολογίας και με μεγαλύτερη αντοχή και ταχύτητα, σηματοδοτώντας την παράδοση της σκυτάλης.

Σταλόνε, Στέιθαμ, Τέρι Κρους, Τζετ Λι, Ντολφ Λούντγκρεν, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Χάρισον Φορντ και ο villain Μελ Γκίμπσον ενώνουν τα γερασμένα τους μούσκουλα σε μια ανεπανάληπτη μάχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα