Ωδή στην σέξι πλευρά της Λάουρα Νάργες [εικόνες]

23:02 8/8/2014 - Πηγή: KoolNews

Το ελληνικό «διαμάντι» που έκρυβε για χρόνια η Γερμανία αποφάσισε κάποια στιγμή να έρθει στην Ελλάδα και εμείς πραγματικά το χαρήκαμε. Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες που καταφέρνει να κερδίζει όλα τα ανδρικά βλέμματα θαυμασμού από τότε που βγήκε στην τηλεόραση.

Η πανέμορφη και σέξι Λάουρα γεννήθηκε το 1990 στην Γερμανία και μεγάλωσε εκεί. Το ελληνικό κοινό την γνώρισε για πρώτη φορά με την συμμετοχή της στο So You Think You Can Dance όπου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στο Mad και στη συνέχεια πήγε στην εκπομπή esc της ΕΤ1 και ενημέρωνε για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Το 2012 βρέθηκε στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και συμπαρουσίαζε την εκπομπή ΌΛΑ12. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars καθώς το μεγαλύτερο πάθος της είναι ο χορός. Από τότε η καριέρα της απογειώθηκε και την βλέπουμε ανελλιπώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Λάουρα καταφέρνει με τα καμώματα της να κερδίζει την προσοχή ενώ είναι και φανατική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ποστάρωντας φωτογραφίες της στο Instagram. To σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία εντυπωσιακή και σέξι γυναίκα που καταφέρνει να κεντρίζει τα βλέμματα.

The post Ωδή στην σέξι πλευρά της Λάουρα Νάργες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
odi sexi
Τυχαία Θέματα