Όχι κι άλλος Μπίμπερ – Νεαρός έδωσε 100 χιλιάρικα για να μοιάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ

Ένας 33χρονος στιχουργός ξόδεψε όλες του τις οικονομίες σε πλαστικές επεμβάσεις έτσι ώστε να μοιάσει με το είδωλό του, τον 19χρονο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο Τόμπι Σέλντον, δήλωσε στην Daily Mail ότι ήθελε να έχει νεανικό παρουσιαστικό σαν τον Τζάστιν και γι αυτό το λόγο έκανε ενέσεις μπότοξ και βλεφαροπλαστική ξοδεύοντας συνολικά 74,000 ευρώ.

«Μόλις ο Τζάστιν έγινε διάσημος, το πρόσωπο του βρισκόταν παντού και μόλις είδα την φωτογραφία του, άρχισα να σκέφτομαι ότι ήθελα να του μοιάσω».

Ο

στιχουργός άρχισε την μεταμόρφωση ξοδεύοντας 6,000 ευρώ για να κάνει την πρώτη εμφύτευση μαλλιών: «χρειάστηκε να κάνω 3 εμφυτεύσεις μαλλιών και να ξοδέψω 15,300 ευρώ», ανέφερε στην εφημερίδα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τόμπι δήλωσε ότι δεν άκουγε την μουσική του Τζάστιν και ούτε τον θαύμαζε σαν καλλιτέχνη. Απλά μαγεύτηκε από το πρόσωπό του και ήθελε να του μοιάσει.

Στη συνέχεια, έκανε βλεφαροπλαστική και ενέσεις μπότοξ στα χείλη και στο πρόσωπο. Επίσης έκανε και εγχείρηση για να φτιάξει το χαμόγελό του αφού όπως δηλώνει: «όσο περισσότερο παρατηρούσα τη φωτογραφία του Τζάστιν, έβλεπα ότι το ατού των νέων ανθρώπων είναι το χαμόγελό τους».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα με την μεταμόρφωση « ξέρω ότι υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά έτσι ώστε να γίνω ο σωσίας του Τζάστιν, πρέπει να κάνω πλαστική στη μύτη και στο πηγούνι καθώς μου το πρότεινε ο χειρούργος μου».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα