Ο βασιλιάς Έλβις επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – Ξεκίνησε το κάστινγκ για την ταινία «Last Train to Memphis»

07:15 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο σκηνοθέτης Κέβιν ΜακΝτόναλντ είναι έτοιμος μαζί με τη βοήθεια ενός μεγάλου σταρ της ροκ σκηνής Μικ Τζάγκερ, να ξαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον βασιλιά του rock ΄n΄ roll Ελβις Πρίσλεϊ.

Ο αναγνωρισμένος και βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης Κέβιν ΜακΝτόναλντ που παρουσίασε πέρσι με μεγάλη επιτυχία το αριστουργηματικό μουσικό ντοκιμαντέρ του για τον

Μπομπ Μάρλεϊ ( «Marley»), βαδίζει και πάλι στα ίδια χνάρια… Μόνο που αυτή τη φορά αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει σε ταινία μυθοπλασίας, για τη Fox2000, το «Last Train to Memphis», βασισμένο στην ομότιτλη βιογραφία που εξέδωσε το 1995 ο Πίτερ Γκαράλνικ.

Το φίλμ επικεντρώνεται στο πώς ο Ελβις Πρίσλεϊ μετατράπηκε από απλό γυμνασιόπαιδο σε σύμβολο καινοτομίας και νεανικό ίνδαλμα! Ο ΜακΝτόναλντ στη διαδρομή αυτή όμως δεν θα είναι μόνος... Στο πλευρό του θα είναι ο εμβληματικός Rolling Stone, Μικ Τζάγκερ και η εταιρεία του Jagged, με τον ίδιο να μοιάζει ν’ απολαμβάνει το εγχείρημα αυτό.

Ήδη το στούντιο της Fox2000 και ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ αναζητούν τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον νεαρό Ελβις, μέσω κάστινγκ δημιουργώντας μάλιστα και επίσημη ιστοσελίδα (youngelviscasting.com), όπου και προσκαλούν ηθοποιούς να υποβάλλουν ηχητικά αρχεία δοκιμάζοντας τη φωνή τους σε τραγούδια του Βασιλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα