Ο Τζόρτζιο Αρμάνι γιόρτασε 40 χρόνια καριέρας – Το λαμπερό πριβέ πάρτι και οι επώνυμοι καλεσμένοι [εικόνες]

15:35 2/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Στα 81 του πια, ο Τζόρτζιο Αρμάνι γιόρτασε τα 40 του χρόνια στον χώρο της μόδας, με ένα πριβέ πάρτι στο Μιλάνο, παρουσία της Αβάν γκαρντ των προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ και όχι μόνο.

Σοφία Λόρεν, Λορίν Χάτον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τομ Κρουζ, Τίνα Τάρνερ, Πιρς Μπρόσναν, Γκλεν Κλόουζ, Μπόι Τζορτζ, Χίλαρι Σουάνκ, Τζάνετ Τζάκσον, Κρις Πάιν, ήταν μερικά μόνο από τα βαριά ονόματα που ταξίδεψαν στο Μιλάνο για να είναι κοντά στη σημαντική αυτή επέτειο του Τζόρτζιο Αρμάνι.

«Υπήρξαν

πολλές σημαντικές στιγμές, από την αρχή μέχρι σήμερα», δήλωσε ο «Βασιλιάς Τζόρτζιο», που ξεκίνησε την καριέρα του ως διακοσμητής για βιτρίνες, στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή τους στο γκαλά το βράδυ της Πέμπτης. «Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν όταν είδα τη φωτογραφία μου στο εξώφυλλο του «Τime».

Για την επέτειο, ο Aρμάνι μετέτρεψε ένα κτίριο του 1950 που κάποτε ήταν αποθήκη για σιτηρά σε εκθεσιακό χώρο, αφιερωμένο στα σχέδιά του. Το πάρτι δόθηκε πριν από την έναρξη της έκθεσης του Μιλάνου, στην οποία ο Αρμάνι είναι πρεσβευτής. Ο «βασιλιάς» εμφανίστηκε με μαύρο σακάκι και μπλε παντελόνι -συνδυασμός που μόνον ο ίδιος μπορεί να υποστηρίξει.

Η εταιρεία που φέρει το όνομά του, ένα από τα μεγαλύτερα brand name στον χώρο της μόδας, ιδρύθηκε το 1975 (με ετήσιο τζίρο που ξεπερνά το 1,5 δις δολάρια, ενώ η προσωπική περιουσία του, υπολογίζεται σε 7 δις δολάρια).

Δείτε τις φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Ο Τζόρτζιο Αρμάνι γιόρτασε 40 χρόνια καριέρας – Το λαμπερό πριβέ πάρτι και οι επώνυμοι καλεσμένοι [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα