Ο Τζιμ Κάρεϊ στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η πρώην αγαπημένη του, Καθριόνα Γουάιτ – Γιατί το επισκέφτηκε;

Απίστευτη μοιάζει η τραγική είδηση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάϊτ. Λίγες μέρες μετά το γεγονός, ο ηθοποιός επισκέφτηκε το σπίτι της –μέσα στο οποίο η ίδια βρέθηκε νεκρή- συνοδευόμενος από βοηθούς και bodyguards.

Πιθανολογείται πως ο Τζιμ Κάρεϊ επισκέφτηκε το σπίτι της πρώην αγαπημένης του για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Οι φήμες ενισχύονται από το γεγονός πως το ζευγάρι είχε χωρίσει 3 μόλις ημέρες πριν την αυτοκτονία της Γουάιτ, συνεπώς το

σπίτι της ήταν γεμάτο από ρούχα και άλλα πράγματα του ηθοποιού.

Τζιμ και Καθριόνα γνωρίστηκαν το 2012, χώρισαν και τα ξαναβρήκαν τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό TMZ, η Γουάϊτ έδωσε τέλος στη ζωή της καταπίνοντας υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών, ενώ άφησε σημείωμα για τον Τζιμ Κάρεϊ, στο οποίο γράφει για τον πρόσφατο χωρισμό τους, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία βρήκε το άψυχο κορμί της 28χρονης κοπέλας στο σπίτι της τη Δευτέρα το βράδυ, ενώ δίπλα της βρέθηκαν ηρεμιστικά χάπια.

Δείτε τις φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Ο Τζιμ Κάρεϊ στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η πρώην αγαπημένη του, Καθριόνα Γουάιτ – Γιατί το επισκέφτηκε; appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πικε σακιρα τα ξαναβρηκαν
Τυχαία Θέματα