Ο Τζίμ Χάρπερ από το Newsroom είναι ο δικτυωμένος «φλωράκος» που θα ήθελες να ήσουν

Βασικά, όταν είδα πρώτη φορά το Newsroom σκέφτηκα ότι θα ήθελα να ήμουν πολλοί από τους τύπους εκεί μέσα. Ακόμα και ο Ντον Κίφερ, ο οποίος αν και αλαζονικός ορισμένες φορές έβαλε το εγώ του πίσω και είχε κι αυτός τις στιγμές του. Ή γιατί μπορούσε να κουμαντάρει πάντα τη γλυκιά και ελπιδοφόρα Μάγκι. Όμως, ο Τζιμ Χάρπερ είναι άλλη κλάση!

Από την πρώτη στιγμή σου δείχνει τα δόντια του. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, με το που σκάει το θέμα με την πετρελαιοκηλίδα αποδεικνύει στον καχύποπτο και θυμωμένο Γουίλ ΜακΑβόι ότι η Μακένζι ξέρει πως να πάει μπροστά το δελτίο. Με

τις γνωριμίες του καταφέρνει πολύ σύντομα να βγάλει βαρβάτα θέματα, μεγάλες αποκλειστικότητες για το νέο δελτίο που προσπαθούν να χτίσουν στο ACN.

Επιπλέον, έχει το χαρακτηριστικό της ήρεμης δύναμης, αυτού που δεν θα προβάλει τα όσα μπορεί να κάνει, αλλά όταν έρθει η στιγμή να αποδείξει τι αξίζει, κάνει παπάδες. Και όσο κι αν δεν του φαίνεται είναι ένα σφυρηλατημένο παλικάρι που δεν κώλωσε για δύο χρόνια που βρισκόταν μαζί με τη Μακένζι στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ, όπου βρέθηκε ως ανταποκριτής.

Και έχει να διηγηθεί ιστορίες που θα έκαναν κάθε γυναίκα να πέσει στα πόδια του. Μόνο και μόνο η σφαίρα στον πισινό, ακόμα κι αν είναι σε ένα αστείο σημείο, αρκεί για να μετατραπεί στα μάτια ενός θηλυκού σε ήρωα.

Αυτό όμως που έκανε τη Μάργκαρετ Τζόρνταν να τον ερωτευτεί, αν και το αντιλαμβάνεται αργά, είναι το σουλούπι του και αυτό το μυστηριακό στο πρόσωπο του που γεννά επιθυμία στην κάθε μία να εξερευνήσει και να ανακαλύψει τι κρύβεται από κάτω.

Και ο Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ είναι όντως ένας μυστηριακός δημοσιογράφος και μια περίεργα γοητευτική φάτσα που αποτελεί πρότυπο για κάθε nerd τύπο εκεί έξω...

Keywords
Τυχαία Θέματα