Ο Τζάγκερ δεν πτοείται – Βρήκε νέα σύντροφο, μπαλαρίνα και 43 χρόνια μικρότερη [εικόνα]

Δεν πτοήθηκε ο Μικ Τζάγκερ από την αυτοκτονία της Λόρεν Σκοτ και λίγες εβδομάδες μετά τον χαμό της άρχισε να βγαίνει με μία μπαλαρίνα που είναι 43 χρόνια μικρότερη του.

O τραγουδιστής των Rolling Stones εθεάθη σε ξενοδοχείο της Ελβετίας μαζί με μία μυστηριώδη γυναίκα. Τελικά αποκαλύφθηκε στον ξένο τύπο ότι πρόκειται για μία Αμερικανίδα μπαλαρίνα. Η Μέλανι Χάμρικ είναι 27 ετών και γνωρίζει τον Μικ εδώ και αρκετό διάστημα.

H Μέλανι, μαζί με άλλους χορευτές του american

ballet theatre βρέθηκε στην Ιαπωνία για παραστάσεις όπου και έπαιζαν οι Rolling Stones, και τους επετράπη η είσοδος στα backstage τρεις μήνες πριν. Η δεύτερη τους συνάντηση ήταν τυχαία καθώς βρέθηκαν σε ένα κλαμπ λίγες εβδομάδες αργότερα.

Η Μέλανι έχει κλίση προς τους μεγαλύτερους άνδρες και όταν γνώρισε τον Μικ ήταν αρραβωνιασμένη με τον 46χρονο χορευτή Χοσέ Μανουέλ Καρένο αλλά τον χώρισε και τώρα χαίρεται τον έρωτα της με τον τραγουδιστή. Το ζευγάρι εθεάθη να ερωτοτροπεί στο μπαλκόνι της σουίτας του Μικ στο πολυτελές ξενοδοχείο Dolder Grand Hotel στη Ζυρίχη, πριν λίγες ημέρες, με αμφίεση «μόλις κάναμε σεξ». Η νεαρή χορεύτρια δεν έχει πάρει πολύ θετικά τα φώτα της δημοσιότητας και έχει κλειστεί στο διαμέρισμα της, αρνούμενη να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα