Ο Τάσος Μητρόπουλος υιοθετεί τον γιο της Νένας Χρονοπούλου και του δίνει το όνομά του

Το όνομά του δίνει στον γιο της γυναίκας του ο Τάσος Μητρόπουλος, σαν μια απόδειξη αγάπης για τον μικρό Χρήστο και τον υιοθετεί.

Από την πρώτη στιγμή που οι δυο τους ήλθαν σε επαφή, έγιναν αχώριστοι αφού ο καθένας έδωσε στον άλλον ότι του έλειπε! Έτσι λοιπόν, ο μικρός Χρήστος είχε έναν δεύτερο πατέρα, μετά τον άδικο χαμό του δικού του ενώ ο παλαίμανος ποδοσφαιριστής αγκάλιασε αμέσως τον μικρό. Ο μονάκριβος γιος της Νένας Χρονοπούλου, μάλιστα, ήταν εκείνος που την παρέδωσε στον Τάσο Μητρόπουλο στον θρησκευτικό τους γάμο που τελέστηκε

στις 8 Νοεμβρίου 2010.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Παύλου, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαδικασίες της υιοθεσίας δήλωσε, χαρακτηριστικά, στην εφημερίδα: «Η κυρία Χρονοπούλου, ύστερα από χρόνια ταλαιπωρίας, κατάφερε να αντεπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετώπισε με την υγεία του μικρού Χρήστου. Σ' αυτήν την προσπάθεια αρωγός ήταν ο Τάσος Μητρόπουλος. Η αγάπη του για τον Χρήστο θα υπογραμμιστεί με την προσπάθεια που αρχίζει ώστε να υιοθετήσει τον μικρό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα