Ο Στουρνάρας δέσμευσε τον τραπεζικό λογαριασμό του -δεν πληρώνω- Νότη Σφακιανάκη

Σε δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού του γνωστού και αμφιλεγόμενου τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών λόγω των οφειλών του που προέρχονται από τη συστηματική του άρνηση να πληρώσει κάθε είδους χαράτσι και έκτακτη εισφορά.

Όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εντολή στους λογιστές του, από το 2011, να μην καταβάλλουν στην εφορία κανενός είδους πρόσθετο φόρο που επιβάλλεται λόγω των μέτρων

λιτότητας.

Έτσι, εκτός από το χαράτσι που δεν πλήρωσε για τη βίλα του στην περιοχή της Βάρκιζας έχει αρνηθεί να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης και κάθε άλλου είδους έκτακτη εισφορά.

Μάλιστα, αυτό το έχει δηλώσει δημόσια σε συνεντεύξεις του χαρακτηρίζοντας «πρόβατα» αυτούς που συμμορφώνονται. Παράλληλα, έχει καταθέσει στη ΔΟΥ Κω όπου υπάγεται, σχετική δήλωση αντίθεσης.

Περίπου δύο εβδομάδες πριν, η σύζυγός του πήγε στην τράπεζα και διαπίστωσε ότι ο κοινός τους λογαριασμός έχει δεσμευθεί από το υπουργείο Οικονομικών για το ποσό των 35.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο Νότης Σφακιανάκης μιλά για «φασισμό» και χαρακτηρίζει «αντισυνταγματική» την δέσμευση του λογαριασμού.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η δέσμευση του λογαριασμού από την Εφορία «είναι αποτέλεσμα της στοχοποίησής του από το σύστημα, το οποίο εκείνος πολεμά και ενοχλεί συνεχώς με δηλώσεις του».

«Είμαι στο στόχαστρο του παρακράτους που κινεί το κράτος», δηλώνει ο Σφακιανάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα