Ο Σαβιόλα θέλει να «ταξιδέψει» τον Ολυμπιακό στο Champions League

Αποφασισμένος να απογειώσει το Ολυμπιακό έχει έρθει ο Χαβιέρ Σαβιόλα στην Ελλάδα. Ο Αργεντίνος έκανε νεύμα για Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας ενώ ενθουσιασμένος δήλωσε από την θερμή υποδοχή των οπαδών.

«Ήταν μια υποδοχή πολύ συγκινητική και όμορφη και δείχνει την αγάπη που τρέφει ο κόσμος για τους παίκτες. Ελπίζω κατά την διάρκεια της χρονιάς να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη και να κάνουμε τον Ολυμπιακό

πάρα πολύ μεγάλο. Θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε «μεγάλοι» στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος αλλά και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να γίνει η ομάδα μεγάλη στην Ευρώπη» είπε ο Αργεντίνος στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο κανάλι του Συλλόγου.

Πρόσθεσε ότι «έχω παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό, είναι πάντα ένας ωραίος αντίπαλος για να παίζεις γιατί είναι μια ομάδα που παίζει πάντα στο Champions League και σε μεγάλες διοργανώσεις, οπότε είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Καταλαβαίνω ότι είναι τιμή και πλεονέκτημα να παίζεις γι’ αυτήν την ομάδα».

Τέλος, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ενώ πρόσθεσε πως «έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω την προπόνηση και την προετοιμασία, έτσι ώστε να μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα