Ο Πούτιν θέλει να περάσει νομοσχέδιο για να δωρίσει το σπέρμα του στις Ρωσίδες!

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες… ανήκουστες ιδέες στα κοινοβούλια όλου του κόσμου, αλλά αυτή που κατέθεσε ως πρόταση για νομοσχέδιο μία βουλευτής στη Ρωσία ξεπερνάει κάθε όριο γελοιότητας!

Η Γελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα κατέστησε την Πέμπτη σε επίκεντρο της ρωσικής Δούμας το προεδρικό… σπέρμα ζητώντας με νομοσχέδιο να γίνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν δωρητής, χαρίζοντας το γενετικό του υλικό προς πάσα ενδιαφερόμενη επίδοξη μητέρα!

Την απίστευτη είδηση αποκάλυψε η ρωσική εφημερίδα «Trust», το δημοσίευμα

της οποίας αναπαρήγαγε πρώτη η «Observer» της Νέας Υόρκης μεταφράζοντας το στα αγγλικά. Σύμφωνα με αυτό, η Μιζουλίνα θεωρεί ιδανική λύση την πρόταση της για όσες Ρωσίδες επιθυμούν να αποκτήσουν «δυνατούς» απογόνους, ενώ με τα σπερματοζωάρια του προέδρου η χώρα θα μπολιαστεί με περισσότερους πατριώτες!

Η Ρωσίδα βουλευτής Γέλενα Μιζουλίνα

Η Γελένα είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων, άρα άνθρωπος του προέδρου, ο οποίος και προφανώς έχει υποκινήσει το όλο θέμα. Η δικηγόρος στο επάγγελμα βουλευτής έχει αφήσει αρκετές φορές στο παρελθόν άφωνη τη Δούμα με τις περίεργες ιδέες της και την καινούρια την κατέθεσε ως νομοσχέδιο στο πλαίσιο συζήτησης για το θέμα της γονιμότητας στη Ρωσία.

«Το σκεπτικό της πρότασης μου είναι απλό. Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντίμιρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί. Τα αρσενικά θα μεγαλώσουν στα σχολεία-πρότυπα «Souvorov» (σ.σ: στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη Μητέρα Πατρίδα αλλά και στον πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας», είπε σύμφωνα με την εφημερίδα η… εμπνευσμένη δικηγόρος.

«Τα παιδιά, γόνοι του Ρώσου προέδρου, θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας», πρόσθεσε. Το σπέρμα του Πούτιν θα βάλει το... λιθαράκι του και στο δημογραφικό πρόβλημα της Ρωσίας, ενώ θα ενισχύσει το πατριωτικό αίσθημα των πολιτών»!

Αναμένεται με ενδιαφέρον η δημόσια αντίδραση του υποψήφιου… επιβήτορα, τον οποίο πιθανώς η Γελένα έχει σε αφίσα πάνω από την κρεβατοκάμαρά της…

The post Ο Πούτιν θέλει να περάσει νομοσχέδιο για να δωρίσει το σπέρμα του στις Ρωσίδες! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα