Ο παππούς του Μπίμπερ ωρύεται – Είναι ο πάμπλουτος και εμείς πεινάμε!

Ζώντας υπό άθλιες συνθήκες και μέσα στη βρωμιά, ο παππούς του διάσημου τραγουδιστή της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, έβγαλε μία «κραυγή αγωνίας», κατηγορώντας τον εγγονό του ότι δεν δίνει σημασία σε κανέναν άλλον, πέραν από τον εαυτό του.

Ο Τζορτζ Μπίμπερ παραδέχθηκε στη SUN πως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, δεδομένων των συνθηκών διαβίωσής του, ότι είναι ο παππούς του αστέρα της μουσικής βιομηχανίας.

Ο εξουθενωμένος 61χρονος Τζορτζ ωρύεται,

καθώς τα τελευταία 40 χρόνια ζει σε μία ξύλινη καλύβα, παλεύοντας να βγάλει τα προς το ζην, τη στιγμή που ο εγγονός του, που τον έχει λησμονήσει παντελώς, ζει τη ζωή ενός σταρ, με όλες τις ανέσεις που αυτή συνεπάγεται.

Τζορτζ Μπίμπερ

Μάλιστα, ο κ. Μπίμπερ ανέφερε ότι εδώ και δύο μήνες, η οροφή της καλύβας του έχει διαλυθεί, από ένα δέντρο που έπεσε επάνω της, με τον ίδιο να μην μπορεί να πληρώσει για ανακατασκευή της, καθότι ταλαιπωρείται εδώ και πολλά χρόνια από έντονους πόνους στη μέση.

«Είναι από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες παγκοσμίως, με περιουσία πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, και όμως εγώ μένω εδώ σε άθλιες συνθήκες. Είναι ανεπίτρεπτο. Δεν λέω ότι ζητάω ελεημοσύνη, αλλά δεν γίνεται να παραμελείς με τέτοιο τρόπο το αίμα σου» δήλωσε νευριασμένος ο Τζορτζ Μπίμπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα