Ο Πάνος Καμμένος εξουδετερώνει τον αεροπειρατή!

Τι θα συνέβαινε αν το αεροπλάνο της Egypt Air έφτανε στην Ελλάδα και όχι στην Κύπρο; Πώς θα τον αντιμετώπιζαν οι ελληνικές αρχές;

Τρίτη 29/3/ 2016

8:20

Ένα αεροπλάνο της Egypt Air φτάνει πάνω απ’ το «Ελ. Βενιζέλος» και ζητάει άδεια αναγκαστικής προσγείωσης λόγω αεροπειρατείας. Ο δημόσιος υπάλληλος του αεροδρομίου αφού μπινελικώνει τον πιλότο γιατί δεν

του αρέσουν οι εκπλήξεις, του ζητάει να καθυστερήσει λίγο τον αεροπειρατή γιατί δεν του βγαίνει η πασιέντζα και τα ‘χει πάρει κράνος.

10:20

Δυο ώρες αργότερα και αφού ο πιλότος έχει κάνει το γύρο της Αθήνας, του Πειραιά και του θριάμβου, παίρνει την πολυπόθητη άδεια και το προσγειώνει. Δευτερόλεπτα αργότερα χτυπάει το κινητό του πιλότου. Είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος του ζητάει να τον συνδέσει με τον αεροπειρατή για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις.

10:35

Ύστερα από 15 λεπτά άκαρπων συνομιλιών και αφού ο Ευαγγελάτος αναφωνεί απελπισμένος: «Σε τι Κύπρο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;» στη γραμμή μπαίνει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος ζητάει απ’ τον αεροπειρατή να κοιτάξει έξω απ’ το παράθυρο του αεροπλάνου και να πει «τσιζζζζ» στο ελικόπτερο του «Ε».

Ο αεροπειρατής βλέπει ένα drone με ένα μπουκαλάκι ιαλουρονικό οξύ πάνω και ένα αυτόγραφο των Pink Floyd προσφορά της Νανάς Παλαιτσάκη και του Ντέιβιντ Γκίλμουρ (από τα Lidl).

10:50

Στο μεταξύ στο αεροδρόμιο έχει φτάσει ύστερα από προτροπή της αντιτρομοκρατικής, η εθνική ομάδα διαχείρισης κρίσεων με πρώτο τον Δημήτρη Μάρδα. Ο υπουργός ρωτάει τον δυνάμει επενδυτή αεροπειρατή αν έχει πάνω του 250.000 ευρώ για να αξιοποιήσει ένα προγραμματάκι ΕΣΠΑ που μόλις βγήκε και όταν παίρνει αρνητική απάντηση τον ενημερώνει ότι αν δει ένα κόκκινο φωτάκι ανάμεσα στα μάτια δεν θα είναι λέιζερ για αποτρίχωση-μπικίνι.

11:15

Μπροστά στο αδιέξοδο το τηλέφωνο παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ύστερα από 17 λεπτά διαπραγματεύσεων σε άπταιστα αγγλικά, καταφέρνει να αποσπάσει τη διαβεβαίωση του αεροπειρατή ότι μέχρι την επόμενη αεροπειρατεία θα ‘χει πάρει lower στα Σουαχίλι για να τον καταλαβαίνει.

11:32

Ο Κώστας Καραμανλής παίρνει το τηλέφωνο και πιο έξαλλος και απ’ την Βάσια Τριφύλλη όταν τα έχωνε στον Απόστολο Γκλέτσο λέει στον ερωτοχτυπημένο: «Οι αεροπειρατείες δεν γίνονται για τα γκομενικά ρε μαλάκα. Να ‘ταν κάνα PlayStation 4 να το καταλάβω».

11:40

Ο αεροπειρατής αρχίζει να λέει ότι δεν υπάρχει ζωή γι’ αυτόν χωρίς την Μαρίνα και δηλώνει έτοιμος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, επικοινωνεί μαζί του ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος του θυμίζει τις ομορφιές της ζωής και ότι δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο για καμιά γυναίκα εκτός αν είναι η Ελένη Μενεγάκη. «Αν η Ελένη δεν απαντάει στα tweets σου, δεν σου χαμογελά σαν άγγελος και δεν σου λέει τι μποτάκια φοράει όταν αλλάζει πάνα στο μωρό, αδιαφορώντας για σένα τότε ναι, αξίζει να το κάνεις» λέει ο Καρανίκας την ώρα που βάζει το δεύτερο ουίσκι και οπλίζει το περίστροφο για να τινάξει τα tweets του στον αέρα.

12:23

Ο Νίκος Φίλης καταφέρνει να πείσει τον Καρανίκα, να αφήσει το ελικόπτερο του Κώστα Μακεδόνα και να μην κάνει ελικοπτεροπειρατεία, διαβάζοντας του ποίηση του Τάσου Κουράκη μελοποιημένη από τον Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο, ενώ την ίδια ώρα ο πυρίμαχος Τάσος Κορωνάκης μπαίνει στο αεροπλάνο από την τουρμπίνα (ενώ είναι σε λειτουργία), αλλά αντί για τον αεροπειρατή ακινητοποιεί τον πιλότο που ήταν δεμένος και φιμωμένος στη θέση του.

12:45

Ο Κοντονής μαθαίνει ότι η πέτρα του σκανδάλου και της αεροπειρατείας λέγεται Μαρίνα Παράσχου και επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα. Φέρνει τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος κρατάει ένα πλακάτ με ένα μήνυμα προς τον αεροπειρατή: «Άσε τους άλλους. Θα θυσιαστώ εγώ ας ‘ούμε».

13:33

Ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει το τηλέφωνο και αφού εξηγεί στον αεροπειρατή ότι για καμιά γυναίκα δεν αξίζει να θυσιαστείς, εκτός αν είναι ώριμη Ολλανδέζα-κούγκαρ, συνειδητοποιεί ύστερα από 44 λεπτά ότι δεν μιλάει στον αεροπειρατή, αλλά στο ραδιοταξί-Ενότητα και ότι έχει κλείσει κούρσα Καστρί-Ρότερνταμ για αύριο στις 8. Έτερος, το ακριβές.

14:10

Ο Πάνος Καμμένος φτάνει στο αεροδρόμιο με ένα κάμπριο τεθωρακισμένο πειραγμένο στην εξάτμιση και αφού συνιστά ψυχραιμία, βγαίνει απ’ το κουβούκλιο, ρίχνει 2 ναπάλμ και λαμπαδιάζει το αεροπλάνο και τον αεροπειρατή γιατί «Με Airbus μόνο ο Ανδρέας γ@μησε».

The post Ο Πάνος Καμμένος εξουδετερώνει τον αεροπειρατή! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα