Ο Ολάντ έστειλε ταξίδι στην Ελλάδα την Τριερβελέρ για να μείνει με τη Ζουλί Γκαγιέ

Απανωτά σκάνε οι εξελίξεις στο θέμα «Φρανσουά Ολάντ-Ζουλί Γκαγιέ», αφού τα καμώματα και οι αταξίες του Γάλλου Προέδρου δεν έχουν σταματημό και τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Τελευταία αποκάλυψη είναι ότι είχε κανονίσει στην Τριερβελέρ να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσει να περάσει μερικές μέρες με τη Γκαγιέ κι ενώ ο ίδιος έλεγε ότι δε θα πάει διακοπές για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο καλοκαίρι

που η Βαλερί Τριερβελέρ είχε έρθει για διακοπές με τα παιδιά της στην Ερμιόνη και ο Ολάντ είχε μείνει στη Γαλλία γιατί και καλά είχε βεβαρημένο πρόγραμμα και ασχολιόταν διαρκώς με τη χώρα, ο Γάλλος Πρόεδρος είχε άλλους λόγους που δεν ταξίδεψε.

Την ώρα που η Βαλερί περίμενε να τον δει να καταφτάνει με το σκάφος του στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Closer, ο Γάλλος πρόεδρος είχε πάει στην πόλη Τιλ της κεντρικής Γαλλίας στη συναυλία της Ολίβια Ρουίζ, χωρίς όμως να είναι αυτός ο σκοπός του. Εκεί ήταν κανονισμένο να συναντηθεί κρυφά στα παρασκήνια με τη Γκαγιέ που είναι φίλη της Ρουίζ, όπου δε θα μπορούσαν να τους δουν οι παπαράτσι.

«Την επόμενη τον πετύχαμε στην αγορά της Τιλ μαζί με τον κριτικό κινηματογράφου Τιερί Σεζ και τη… Ζουλί Γκαγιέ» αναφέρει ο Μεριέλ Βιτ, δημοσιογράφος σε τοπικό μέσο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα