Ο μόνος πρασινοφρουρός που αγαπήσαμε – Τι τρέχει με το σίκουελ του Green Lantern

Αν και ο Ράιαν Ρέινολντς έβαλε τα δυνατά του για να μπορέσει να κρατήσει το ρόλο, οι φανς του πρασινοφρουρού του σύμπαντος δεν έδειξαν να μένουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Και με το δίκιο τους.

Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει παίζει κατά καιρούς πολλούς action ρόλους και μάλιστα κάποιους του ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία. Ο Deadpool ήταν πιθανότατα μια από τις καλύτερες επιλογές του, καθότι συνδύασε το ειρωνικό και παιχνιδιάρικο στυλ του με εκείνο του Deadpool. Ήταν μια συνταγή που πέτυχε για τον μεταλλαγμένο ήρωα, αλλά όχι και

για τον Χαλ Τζόρνταν, τον Green Lantern.

Τα αποτελέσματα ήταν κυρίως απογοητευτικά. Από τη μια ο κόσμος ήταν χαρούμενος που στη παραγωγή βρήκαν την όρεξη και το χρόνο για μια ταινία Green Lantern, αλλά από την άλλη πλευρά, ο Χαλ Τζόρνταν είναι στην ουσία ένας πολύ σοβαρός και αφοσιωμένος χαρακτήρας , που εξοντώνει εξωγήινες οντότητες, χωρίς να έχει χρόνο για αστεία. Κάτι που δεν έκανε ο Ράιν Ρέινολντς. Απεναντίας, ο κόσμος έμεινε τριπλά ευχαριστημένος με τον Μαρκ Στρονγκ στο ρόλο του Σινέστρο, με την παραγωγή να πέτυχε εκπληκτικά στο make up και τον ηθοποιό να μπαίνει κυριολεκτικά στο...πετσί του ρόλου. Τι συμβαίνει όμως με το σίκουελ.

Γενικότερα ακούστηκαν πολλά. Από το ότι ο Ντουέιν Τζόνσον θα υποδυθεί τον επόμενο Χαλ Τζόρνταν, μέχρι το ότι η ταινία θα ακολουθήσει τελείως διαφορετικό δρόμο από εκείνον της μεταμόρφωσης του κακού Σινέστρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ράιαν Ρέινολντς δεν δέχτηκε να επιστρέψει και μάλιστα παραδέχτηκε και την αποτυχία του, στο να καταφέρει να παραδώσει στο κοινό έναν Χαλ Τζόρνταν όπως όλοι τον φανταζόντουσαν.

Μέχρι στιγμής τα πιο πιθανά σενάρια μιλούν για reboot. Nα ξεκινήσει δηλαδή το concept του Green Lantern από την αρχή, με λιγότερους έρωτες, περισσότερη δράση και μάχες στο διάστημα μέχρι τελικής πτώσεως. Αυτό είναι κάτι που ο σεναριογράφος της DC, Γκέοφ Τζονς, επιβεβαίωσε στο Comic Con καθότι πρώτοι οι δημιουργοί ήταν σαφώς αυτοί που απογοητεύτηκαν με την προσπάθεια. Παράλληλα ο Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ του Man of Steel, ανέφερε ότι θα δούμε πολλά και διαφορετικά σύμπαντα στις επόμενες ταινίες των υπερηρωών και σίγουρα ο Green Lantern αξίζει μια θέση σε αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του Ρέινολντς, θα είναι μόνο καταστροφική...

Keywords
Τυχαία Θέματα