Ο μικρός μάγος… μεγάλωσε και αποκτά νέα ταινία – Μπες και εσύ στον κόσμο του Χάρι Πότερ

Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros και η συγγραφέας της σειράς Τζ. Κ. Ρόουλινγκ υπέγραψαν συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο θα δημιουργήσουν μία ταινία spinoff από τον κόσμο του μικρού μάγου. Η ταινία αυτή δεν πρόκειται να είναι συνέχεια των βιβλίων, αλλά εμπνευσμένη από τον κόσμο του Χάρι Πότερ.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ θα υπογράψει το σενάριο της ταινίας υπό τον τίτλο «Φανταστικά Τέρατα

και Που θα τα Βρείτε» (Fantastic Beasts and Where to Find Them), η οποία θα εξερευνεί τη ζωή του ζωολόγου μαγικών πλασμάτων Νιουτ Σκάμαντερ.

«Έχοντας ζήσει για τόσο μεγάλο διάστημα στο φανταστικό μου σύμπαν, νιώθω πολύ προστατευτική για αυτό και ήδη ξέρω πολλά για τον Νιουτ. Όπως ξέρουν ήδη και οι πιο φανατικοί θαυμαστές του Χάρι Πότερ, συμπάθησα αυτό τον χαρακτήρα τόσο πολύ ώστε πάντρεψα τον εγγονό του με ένα από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες των βιβλίων, τη Λούνα Λαβγκουντ», ανέφερε σε δήλωσή της η συγγραφέας μιλώντας για τη νέα ταινία αλλά και για το περιεχόμενό της.

Η ταινία αυτή δεν είναι ούτε σίκουελ αλλά ούτε και πρίκουελ των ταινιών Χάρι Πότερ, απλά εκτυλίσσονται στο σύμπαν του, δηλαδή τον μαγικό κόσμο.

Οι απανταχού fans «του παιδιού που έζησε» μπορούν μόνο να αναμένουν τη συναρπαστική συνέχεια των ταξιδιών τους στη χώρα των μάγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα