Ο Μιχαλολιάκος ξέρει τα πάντα – Είχε δοθεί εντολή για φόνο στο Κερατσίνι

«Η δουλειά είναι να κυνηγάμε αναρχικούς και η διασκέδαση να χτυπάμε Πακιστανούς».

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς άλλο ένα πρώην μέλος της οργάνωσης σπάει την ομερτά και λύνει την σιωπή του.

Μετά την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και το μπαράζ των αποκαλύψεων που έφερε στο φως της δημοσιότητας η μαρτυρία πρώην μέλους της οργάνωσης στο Έθνος της Παρασκευής, το Κυριακάτικο έντυπο φιλοξενεί άλλη μια

συνέντευξη πρώην μέλους του Πυρήνα που σπάει την σιωπή που του επιβάλει η αυστηρή ιεραρχία της οργάνωσης.

Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται στοιχεία για την λειτουργία του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώ παράλληλα μιλά αναλυτικά για τα όσα έχει δει όλα αυτά τα χρόνια στο πλάι βουλευτών και επιτελών του κόμματος.

«Πιστεύω ότι το κακό ξεκινά από τον αρχηγό, νομίζω ότι είναι το χειρότερο πρόσωπο. Όλοι είμαστε όργανα του αρχηγού. Και οι βουλευτές ακόμα, εντολές από τον αρχηγό παίρνουν…», σημειώνει.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον τρόπο λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτει ότι «υπάρχει μεγάλος σεβασμός στην ιεραρχία. Υπάρχει στρατιωτικός νόμος στην Χρυσή Αυγή. Ανέκαθεν λειτουργούσαμε έτσι. Ο Μιχαλολιάκος πάντα μας έλεγε ότι είμαστε στρατιώτες».

Το πρώην μέλος συμπληρώνει μάλιστα ότι δεν τον ενοχλούσε αυτό αλλά αντιθέτως, του άρεσε. «Υπάρχει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν υπάρχεις σαν οντότητα. Δεν έχεις προσωπικότητα, δεν έχεις και δεν μπορείς να πεις την γνώμη σου. Πρέπει να λές πάντα ναι», συμπληρώνει.

«Πρώτα απ' όλα το θές και εσύ», αναφέρει και προσθέτει «Είναι τόσο ανεβασμένη η αδρεναλίνη σου, που νιώθεις όμορφα εκείνη την στιγμή. όταν πηγαίναμε να πλακώσουμε μετανάστες στο ξύλο νιώθαμε όμορφα. ότι κάναμε κάτι πολύ καλό».

Αναρωτιέται όπως είναι φυσικό ο δημοσιογράφος τι τον έκανε λοιπόν να σπάσει την σιωπή του και τότε απαντά αφοπλιστικά το στέλεχος αναφέροντας ότι «διαφωνώ ριζικά με τον φόνο ενός Έλληνα. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Πρότυπό μου ήταν ο Χίτλερ και εξακολουθεί να είναι δεν το αποκρύπτω αυτό. Οι πραγματικοί Χρυσαυγίτες είναι νεοναζιστές, το λέγαμε με τιμή. Πιστεύουμε στον Χίτλερ. Στην Δεληγιάννη πωλούσαν τον «Αγών μου» έως τις εκλογές. Μετά μπήκαν τα βιβλία του Κασιδιάρη.

Διερωτάται εν συνεχεία ο δημοσιογράφος ποιοί ανήκουν στο παλιό κομμάτι. «Οι βουλευτές» αναφέρει το στέλεχος της Χρυσής Αυγής. «Κασιδιάρης, Παναγιώταρος. Εγώ ήμουν στην ομάδα και των δύο. Ήταν και ο Πλαπούτας, ο οποίος διαγράφηκε πρίν από 1,5-2 χρόνια γιατί είχε πάει μεμονωμένα στον Άγιο Παντελεήμονα και είχε κάνει επεισόδια. Μόνος του. Και τον διέγραψε ο αρχηγός γιατί μεμονωμένα δεν κάνει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς», υπογραμμίζει.

Γιατί σκότωσαν έναν Έλληνα οι Χρυσαυγίτες, ρωτά εύστοχα ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση πως «Εμείς πάντα λέγαμε πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση. Η δουλειά είναι να κυνηγάμε αναρχικούς και η διασκέδαση να χτυπάμε Πακιστανούς. Αυτό είναι το σύνθημα: πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση».

Η δολοφονία δηλαδή, δεν ήταν διασκέδαση ήταν δουλειά, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος. «Πιστεύω ότι επειδή ο Φύσσας ενοχλούσε με τα τραγούδια του τον είχαν στοχοποιήσει και πιστεύω καθαρά ότι είχε δοθεί εντολή για φόνο. Δεν μπορεί ο άλλος που τον χτύπησε στην καρδιά να ήταν για εκφοβισμό».

Θα μπορούσε ο Λαγός να πάρει μια τέτοια απόφαση χωρίς να ενημερώσει τον Μιχαλολιάκο διερωτάται ο δημοσιογράφος και τότε το πρώην στέλεχος απαντά πως «Δεν γίνεται». «Κατά την γνώμη μου, ο Μιχαλολιάκος ήξερε ότι θα δολοφονήσουν τον Παύλο Φύσσα. Υπάρχει ιεραρχία. Δηλαδή ένα μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη. Ο πυρηνάρχης το μεταφέρει στον βουλευτή που είναι υπεύθυνος για την τοπική οργάνωση και ο βουλευτής στον αρχηγό».

Από την άρση του απορρήτου, επισημαίνει στην συνέχεια ο δημοσιογράφος, φαίνεται ότι ο Πατέλης επικοινώνησε με τον δράστη και ο Λαγός με τον Πατέλη. «Ε βέβαια», επισημαίνει, «τον Πατέλη θα έπαιρναν και ο Πατέλης θα έπαιρνε τον Λαγό».

Λένε ότι το χτύπημα του Ρουπακιά ήταν για να σκοτώσει, αναφέρει ο δημοσιογράφος. «Στην καρδιά δεν χτυπάς αν δεν θές να σκοτώσεις. Ο Ρουπακιάς με την γυναίκα του, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι άνθρωποι, πρίν από έναν χρόνο πλήρωσαν 20 ευρώ στην Τ.Ο. Νίκαιας και έγιναν μέλη. Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πώ ότι παλιά, για να γινόσουν μέλος πέρναγαν δύο χρόνια, που αποδείκνυες με δράσεις ότι είσαι συνειδητοποιημένος εθνικιστής χρυσαυγίτης και μετά σου έβγαζαν κάρτα. Μετά τις εκλογές με ένα εικοσάρικο όλοι πήραν κάρτα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το θέμα που πάνε τα λεφτά της εγγραφής, αναφέρεται ότι «δεν γνωρίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα