Ο Μέσι διόρισε τον Τάτα Μαρτίνο στην εθνική Αργεντινής

Ο Τάτα Μαρτίνο απέτυχε μεν στην Μπαρτσελόνα αλλά είναι ο «εκλεκτός» που θα αντικαταστήσει τον Αλεχάντρο Σαμπέγια στο «τιμόνι» της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, με σκοπό να κάνει αυτό που, για λίγο, δεν μπόρεσε ο προκάτοχος του, δηλαδή να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 52χρονος τεχνικός - ο οποίος θεωρείται άνθρωπος εμπιστοσύνης του Λιονέλ Μέσι (αυτός άλλωστε τον έφερε στη Βαρκελώνη) - θα βρίσκεται στο τιμόνι των Αργεντινών ως το 2018 και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Τάτα Μαρτίνο την περσινή χρονιά

ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ πριν ήταν προπονητής στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αφού για μια πενταετία (2006-2011) είχε βρεθεί στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Παραγουάης.

Στη Βαρκελώνη κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα του Μέσι και του Νεϊμάρ υπό το σοκ της αποχώρησης του Βιλανόβα και απέτυχε να οδηγήσει την ακριβοθώρητη Μπαρτσελόνα σε επιτυχίες: Εχασε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία αποκλείστηκε και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάρτσα δεν είχε καν την παρηγοριά του Κυπέλλου Ισπανίας το οποίο έχασε από τη «μισητή» Ρεάλ Μαδρίτης.

The post Ο Μέσι διόρισε τον Τάτα Μαρτίνο στην εθνική Αργεντινής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα