Ο Μάικλ Τζάκσον έπινε έξι μπουκάλια κρασί την ημέρα πριν τον θάνατό του!

Ο νονός των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον προέβη σε μία δήλωση που αναμφίβολα θα συζητηθεί πολύ. Ο Μαρκ Λέστερ είπε ότι ο βασιλιάς της ποπ του ζητούσε να φέρνει λαθραία αλκοόλ στα ξενοδοχεία που διέμενε, περνώντας τα κάτω από το βλέμμα της ασφάλειας, και πως έπινε μέχρι και έξι μπουκάλια κρασί την ημέρα, λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να καταπολεμήσει την αϋπνία του.

Μαρκ Λέστερ

Ο Λέστερ, που έγινε διάσημος ως παιδί με τη συμμετοχή

του στην ταινία Όλιβερ (Τουίστ) του 1968, ισχυρίστηκε επίσης πως ο διάσημος τραγουδιστής ήταν σχεδόν παράλυτος στη συνέντευξη Τύπου της συναυλίας This Is It, που θα πραγματοποιούσε στο O2 Arena του Λονδίνου, τον Ιούνιο του 2009.

Ο Μαρκ, που είναι νονός των τριών παιδιών του Τζάκσον, Πρινς (16), Πάρις (15) και Μπλάνκετ (10), δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Ο Μάικλ λιποθύμησε στο κρεβάτι του ξενοδοχείου. Ο γιατρός του μου είχε πει ότι ήπιε δύο μπουκάλια ουίσκι και πως ήταν παράλυτος. Κατάφερε να ξεμεθύσει αρκετά, ώστε να μπορέσει να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου»..

Από αριστερά προς δεξιά: Πρινς, Μπλάνκετ και Πάρις Τζάκσον.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 54χρονος Μαρκ Λέστερ έχει απασχολήσει με δηλώσεις του τον Τύπο. Τον Αύγουστο του 2009, είχε αναφέρει στο News of the World ότι ενδέχεται να είναι ο βιολογικός πατέρας της Πάρις Τζάκσον. Όπως είχε πει: «Το 1996 είχα δωρίσει σπέρμα στον Μάικλ για να μπορέσει να κάνει παιδιά. Είμαι διατεθειμένος να κάνω τεστ πατρότητας για να το αποδείξω».

Στην ίδια συνέντευξη, είχε πει ότι ο τραγουδιστής δεν τον άφηνε να δει τα βαφτιστήρια του, και πως κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί τους μόνο μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ. «Είναι πολύ λυπητερό που δεν μπορούσα να δω τόσο καιρό τα παιδιά. Είναι τα βαφτιστήρια μου και τα αγαπώ όσο τίποτα άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα